Lányok, melyik bőrdzseki tetszik jobban?
2021. dec. 11. 07:00
1/9 anonim válasza:
Nekem a második, viszont az ára...
Nem örülnék, ha valaki ennyit költene rám, teljesen felesleges. Annyira nem is jó, hogy ennyit adjanak érte. Én 28.000-ért vettem egy -szerintem- sokkal jobban kinézőt! :)
3/9 anonim válasza:
Ezt a fazont már nagyon elcsépelték a tinilányok, szóval nekem egyik sem jön be.
4/9 anonim válasza:
első, de ennyiért biztosan nem kellene karácsonyra sem
5/9 anonim válasza:
Szerintem az elsőnek egy kicsit jobb a szabása, és kevesebb rajta a díszítő alkatrész, nekem az jobban tetszik.
Az ára is rendben van, természetes bőrből készült termékről van szó, azt sosem vesszük egy lapra a műbőrrel.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Az első jobban tetszik, és az nem annyira nagyon túlárazott. Az igazi bőrkabát sajnos drága. Lehet olcsóbban is venni, de akciósan. Teljes áron sajnos ez ennyi.
A második viszont már tényleg indokolatlanul drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!