Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Másnak sem tetszik a balerinac...

Másnak sem tetszik a balerinacipő?

Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 16:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Mármint a lakossági, vagy amiben tényleg fellépnek?
2022. febr. 4. 16:25
 2/25 A kérdező kommentje:
Természetesen azokra gondoltam, amiket a cipőboltokban árulnak.
2022. febr. 4. 16:29
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem,de csak azért,mert nagy lábam van és olyan idétlen rajta. Amúgy semmi bajom vele.L.
2022. febr. 4. 16:41
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a külsejével semmi bajom, de azzal igen, hogy papírtalpúak, teljesen laposak és emiatt pont ugyanúgy fáj bennük a lábam egy hosszabb séta után, mintha valami szörnyű magassarkút vettem volna fel.
2022. febr. 4. 16:47
 5/25 anonim ***** válasza:
44%

Ha jó minőségűt vesz az ember, akkor nem papírtalpú!

Van Tamaris és Vagabond balerinám is - évek óta hordom, és maximálisan kényelmesek.

2022. febr. 4. 16:58
 6/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem is szoktam venni, mert még a gumis talpú tornacipőket is kijárom 2 hónap alatt. Ezek kb 1 hétig bírják nálam.

Ez a cipő arra lett kitalálva, hogy kocsiig le, munkába be, kocsiba vissza és be a házba. Nem kilométereket sétálni a városban. Nincs autóm :)

2022. febr. 4. 17:02
 7/25 Metionin ***** válasza:
86%
A kinézetével nincs bajom, inkább az zavar, hogy az összes töri a sarkam. Na meg a talpukra kell nagyon figyelni vásárláskor, van amelyik nagyon vékony.
2022. febr. 4. 17:09
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy nők vagy férfiak véleménye érdekel téged. Nekem a nőkön tetszik, viselni nem meglepő módon nem viselem őket.

29F

2022. febr. 4. 20:22
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos fajtáját utálom, külsőre viselésre egyaránt, de van, amit egyszerűen imádok.

Csak a többsége tényleg kényelmetlen.

Ha van egy két centis sarka, jó anyagból van, akkor nekem jó.

De a gagyi az tényleg borzalmas.

2022. febr. 4. 22:01
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

10 éves korom körül állandóan ilyeneket hordtam, imádtam őket.

Most már az összeset borzasztónak tartom, nem is hordok egyáltalán balerinát. Ha valakinek tetszik, hordja nyugodtan, de szerintem bénán néz ki, és nem is kényelmes/praktikus.

2022. febr. 4. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!