Másnak sem tetszik a balerinacipő?
5.
Ami nem papírtalpú, az meg nem balerina.
Lábbelinek alkalmatlan egyébként.
12.
Az, hogy alábiggyesztik, hogy balerina, nem jelent semmit. Itt van pl ez is, mi ez a förmedvény? [link]
Mondjuk a többi sem szebb, semmi esztétika nincs bennük. Mint egy cipő, amihez nem volt elég anyag.
Ahaa. Hát magamon elég slamposnak szoktam tartani őket, bár van néhány... Jól állni jól áll, de olyan semmi tartásuk van, hogy kegyetlenek egy rohanósabb napon - az ember azt hinné, kiváltja a magas sarkút ebben, hát nem... Plusz az ilyen CCC-s/Deichmannosaknak nekem mindig leamortizálódik az orra és úgy kell alkoholos filccel újra rajzolnom. :DDD
Egy elegáns, szép, karcsú, középmagas nőnek amúgy jól tud állni szerintem. Szóval nem egy jolly joker darab.
17.
Így van.
Én azt írtam, hogy (a balerina) olyan, mint ami cipőnek indult, aztán már a kezdet kezdetén elfogyott az anyag. Vagy a kedv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!