Ez a cipő milyen? Tetszik? Mihez illik?
Személy szerint nekem nagyon nem tetszik azzal a szettel, ami az utolsó képen látható!
Én arra gondoltam, hogy világoskék straight farmerrel (pl. [link] ) egy egészen egyszerű, logó mentes fehér pólóval és egy letisztultabb fekete trucker-style bőrdzsekivel tavaszi délutánokon és nyári estéken, esetleg melegebb őszi napokon hordanám…
A bőrdzsekiből ilyenem van, de ing helyett inkább pólóval képzeljétek el:
Az egyik haverom szerint, akivel ilyenekről szoktunk beszélni, jó ez a cipő, de az én összeállításaimhoz egyáltalán nem illik!
Ti mit gondoltok egyáltalán a cipőről, valamint arról hogy mennyire illik a felvázolt szetthez?
Előbbiről a szavazásban is tudtok véleményt nyilvánítani, utóbbi kérdésre pedig komment formájában várom a válaszaitokat!
Előre is köszi! 24/f
A szetthez fekete Derby fazonú bőrcipő illik, ezek kényelmesek is, meg magasítanak.
Ha csak a farmer van rajtad, akkor meg egy sötétkék sportcipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!