Ha már most ennyiféle stílus el van terjedve, mi lesz a jövőben?
Szerintem 2021-2022- ben már minden stílust kimerítettek a fiatalok, akkor mi lesz ezután? Nem lesz már új soha?
A kérdésem először a fiatalokhoz szól, de válaszolhatnak idősebbek is akik jártasak ebben a témában.
Nem lesz semmi különös, mindig a korábbiak jönnek vissza. Amiket 20 évvel ezelőtt hordtunk, most arra csodálkoznak rá a kis tinik :D
Mindig van egy-egy irányzat, ami "divatos". Nézz körül az osztálytársaid, ismerőseid között és látod is.
De minek kell feltétlenül követni?
EGY stílus soha nem lesz, mert az emberek nem egyformák.
Újabb stílusok mindig lesznek, ha máshonnan nem, régieket kevernek össze - hogy miket, azt nem tudja senki megjósolni.
Te meg öltözz úgy, ahogy jól érzed magad, nem kell semmiféle stílushoz tartozni.
"nekem szükségem van arra hogy legyen egy stílus amit tudom hogy ha nem is mindenki, a legtöbben követnek mert így olyan összevissza minden.."
Ez tök fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!