Ez a stílus mennyire jön be nektek?
Figyelt kérdés
Öltözködés:
Haj:
Hetero vagyok (sokan feltételezik, hogy nem 😂), 170 cm, 53kg és homokóra alkatú.
16/l
2022. jan. 22. 22:25
1/15 anonim válasza:
Semennyire, mint valami női Freddy Krueger 😅 de ha neked tetszik, öltözködj így
3/15 anonim válasza:
Én a hajról szóló linket nem tudom megnyitni. De különben a ruha az tetszik.
5/15 anonim válasza:
:d otthon egyedül reggel néz ki így az ember.
6/15 anonim válasza:
Hetero? Én arra sem jöttem rá ezek alapján, hogy lány vagy.
A ruhák szerintem borzalmasak. Hajból csak a második linken lévőt látom, az cuki.
7/15 anonim válasza:
Ez egyfajta tomboy stilus? Azt hiszem igy hivjak a fius stilusu lanyokat, nem vagyok benne biztos :D Nekem egybol ez jutott eszembe.
8/15 Noren1989 válasza:
Szimplàn rettenetes.
A haj elmegy kategória, a ruhàk egy útszéli kuka tartalmàra emlékeztetnek.
9/15 anonim válasza:
Kicsit sem tetszik.
Én tudok értékelni más stílusokat, attól függetlenül, hogy leginkább az elegáns vonalat képviselem, de ezek a ruhák együtt egyszerre tomboyosok és egyszerre hanyag hatást is keltenek.
Persze, viselj amit szeretnél és amiben jól érzed magad... de már az is sokat javítana az összképen ha például vagy a nadrág vagy a felső feszülős, és csak a másik oversize.
10/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, viszont kizárólag leszbi csajokon, akik mellett én vagyok a feminin partner. (Náluk is hosszú hajjal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!