Mennyire ciki kilógni egyetemen a többiek közül öltözködés terén?
Figyelt kérdés
Az elegáns öltözködés sznobbá teszi az embert?2022. jan. 23. 07:23
2/13 anonim válasza:
Ha nem orvosira vagy hasonló megbecsült szakmát tanulsz, akkor olyan mindegy.
A többi haszontalan, azt meg sem kell tisztelni oda illő ruházattal.
3/13 anonim válasza:
Nálunk azért vannak érdekes öltözködésű emberek, de senkit sem zavar. Szerintem pedig kifejezetten jó, hogy így van.
5/13 anonim válasza:
Mit értesz elegáns alatt? Lehet minden nap öltönyben-nyakkendőben is feszengeni ha azt akarsz, csak tök felesleges és modoros (szerintem). De ha valaki sznobnak is néz emiatt, nem fogja a szemedbe mondani.
6/13 anonim válasza:
Én őszintén, még sosem figyeltem, hogy ki hogyan öltözködik az egyetememen. Engem szó szerint nem érdekel. De amúgy igen, mit értesz elegáns alatt? De amúgy szerintem öltözködj ahogy akarsz, őszintén, szerintem az embereket nem annyira érdekli. Meg őszintén, szerintem felüdülés néha azért látni, hogy vannak olyanok, akik kitűnnek a tömegből.
7/13 anonim válasza:
A szóbeli vizsgákon kívül nagy valószínűséggel senki sem fog foglalkozni azzal, hogy hogy is öltözködsz, maximum a barátaid, de azoknak úgysem kell magyarázkodni :D Ha valamilyen okból nagyon feltűnőek a darabok (elegáns, drága, ízléstelen, hype...stb.) az persze feltűnik, feltűnhet többekben. De szerintem az a legfontosabb, hogy saját magadnak megfelelj!
8/13 anonim válasza:
Szerintem manapsag oltonyben sem neznenek rad furan, csak legyen osszhangban a kulso a belsovel. Ha oltonyben jarsz be, akkor a jegyeid is olyanok legyenek, kulonben ugy tunik, hogy kompenzalni probalsz es komikus hatast keltesz.
9/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, senkit se érdekel. Láttam már cilinderes bölcsészt, rikítós tapadós miniruhás csajokat, kopott agyongyilkolt melegítőst...van minden, már az ember fel se figyel az ilyesmire :D
10/13 Metionin válasza:
Ott már nem nagyon lógsz ki, több száz hallgató között biztos nem leszel egyedi, akárhogy öltözködsz. Meg nem is érdekel senkit. Vizsgára kell egy elegáns szett meg ha olyan a szak, akkor a balesetvédelmet betartani (pl. laborban zárt cipő és nem lehetett szoknya) de egyébként senkit sem izgat, hogy öltönyben mész-e be vagy pizsamában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!