Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusú ruhákat hordana...

Milyen stílusú ruhákat hordanak a ti egyetemeteken a lányok, nők?

Figyelt kérdés
Elegánsan öltözködnek vagy teljesen hétköznapi ruhákat vesznek fel?

2021. márc. 14. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Változó, többség inkább hétköznapiasan. (SZE)
2021. márc. 14. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Hétköznapi. Van, aki mackóban jön. (Debrecen)
2021. márc. 14. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznapi. (SZTE)
2021. márc. 14. 16:04
 4/7 Metionin ***** válasza:
60%
Amilyet akarnak, hétköznapi ruhákat. Annyi hogy én a rövid shortot meg a haspólót nem vettem fel soha egyetemre mert nem tartom illőnek, míg szabadidőmben simán hordom. Minden mást felvettem diákként is és most tanárként is amit egyébként utcára felveszek. Bár utcán sincs kint sose semmim.
2021. márc. 14. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapi ruhákat. Sokaknak kifejezetten laza vagy lázadó a stílusa. Elegáns nagyon ritka.

Elte

2021. márc. 15. 17:55
 6/7 anonim válasza:
100%
Én is csatlakozok az előttem szólókhoz, nálunk is inkább hétköznapi ruhákat hordtak a diákok, de sokszor inkább csak sportos ruhát, tekintve a szak jellegét. Elegáns ruhában egyedül a jogi kar hallgatóit láttuk, de ott se mindenki viselt ilyen fajta ruhákat.
2021. márc. 15. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Nálun hetköznapin öltözködnek az emberek bár műveszeti egyetem lévén elég sok az egyedi alter arc is.

Igaz dark világú emberből sajnos nincs szinte rajtam kívül seni sem de nem is baj.

2021. márc. 16. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!