Mit illik felvenni egyetemen?
Nemsokára kezdek az egyetemen és fogalmam sincs, hogy van-e szabályzat az öltözködésre. Vagy ha nincs, attól még vannak-e kimondatlan szabályok, amit ha nem tartasz be akkor megorrolnak rád/megszólnak az oktatók.
Nem extrém cuccokra gondolok, hanem pl. haspóló, rövidgatya, magassarkú, átlátszóbb felső, stb.
A mindennapokra lennék kíváncsi, nem az ünnepségekre vagy vizsgákra.
Milyen egyetemre mész és milyen szakra? Valami művészeti szakon talán még elmegy, de legtöbb helyen szerintem ha ilyen ruhákban jársz, mindenki meg fog jegyezni a tanárokat is beleértve. Idősebb, konzervatív oktatók nem hiszem, hogy díjaznák.
Magassarkúban nem biztos, hogy kényelmes lesz az egyik óráról átrohanni a másikra, ha mondjuk másik épületbe kell menni, ami nem a szomszédban van.
Nem kell amúgy kiöltözni sem, vannak mindenhol olyanok, akik póló/farmer/melegítőben járnak, meg olyanok is, akik öltönyben, a szaktól függ, hogy kik vannak többségben.
Úgy öltözöla hogy akarsz, de a haspólót, pi**agatyát, átlatszó cuccot felejtsd el.
Én se értem minek kell azt erőltetni, nem oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!