Egyetemen Mesterszakon igaz csak levelező illik menni térdnadrágban? Vagy hosszú farmerban menjek? 24L
Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 17:58
3/12 anonim válasza:
Nem tudom miért csinálnak egyesek ebből akkora ügyet emberek.
Volt aki pizsamában jött át előadásra...
Mintha nem is tudom valami istentelenül nagyon puccos termékben kéne lenni, minimum az angol királynő jelenlétében.
Jelzem lassan 20 év után is ugyan azok a törött székek asztalok vannak az egyik felkapott menő egyetem termeiben, mint amikor én jártam oda... Szóval menj nyugodtan térdnadrágban. Egyedül a szóbeli vizsgák és majd az államvizsga amire öltözz fel rendesen...
4/12 anonim válasza:
Amibe ki mersz menni utcára abba mehetsz. Nem szólnak meg semmiért. Ha vizsga vagy valami van elég ha akkor adsz magadra, máskor nem szükséges.
5/12 anonim válasza:
Sima előadásra, órára mennél vagy vizsgára? Vizsgára nem illik, de előbbiekre simán, oda normál utcai ruhában járnak az emberek.
6/12 anonim válasza:
Ez kicsit olyan, mint 3 vagy 4 csillagos szállodában papucsban érkezni a vacsorához. Vannak helyek, amit nem divat megtisztelni normál ruhazattal, de elvileg a hely miatt illik.
8/12 anonim válasza:
Valahol az előadó is póló-rövidgatya-papucs kombóban jön be (köztük kemény tempót diktáló és szakmailag nagyon igényes előadók is).
9/12 Metionin válasza:
Simán órára abban mész amiben akarsz.
10/12 anonim válasza:
Áljunk meg egy pillanatra!
Tudtommal férfiak járnak térdnadrágba, a nők pedig sortba!
Egy hetero nó nem hord térdnadrágot.
Itt a magyarázat is erre a teóriára:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!