Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megvennétek ezt a táskát, le...

Megvennétek ezt a táskát, le levelezős egyetemistások lennétek?

Figyelt kérdés
[link]

2018. aug. 19. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Bár én hátizsák-párti vagyok, mert az jobb a gerincemnek :)

2018. aug. 19. 13:55
 2/3 anonim válasza:
100%

Méret: 33,5 x 25 cm

Ha amúgy nem viszel magaddal vizet és füzete(ke)t, tollakat, kaját, vagy másik szatyorban, akkor persze. Amúgy ez egy kicsi táska egy egész napra.

Nekem egy Lenovo nagy laptop táskám van, benne elfér a notebookom, kaja, 2 füzet, és minden más is. Keresztben hordom a vállamon (nő vagyok én is, de az ilyen kicsi táskácska egy 9:00-19:00-ig tartó napon semmit nem ér nekem).

2018. aug. 19. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Persze, de ez leginkább attól függ mennyi mindent viszel magaddal.

Nálunk egyetemen van aki néha egy borítéktáskával jár. Helyben vesz magának inni/ennivalót és tabletbe jegyzetel.

A szatyrozás az amit viszont sosem értettem, de kinek mi a kényelmes. Én jobb szeretek egy táskával közlekedni.

2018. aug. 19. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!