Hogyan változzak meg pár nap alatt teljesen?
Ugyan ebben a cipőben járok, valami nagy változásra van szükségem, de minden drága, én most még az egészségesebb kajálásra és az edzésre akarok ráfeküdni, de az sajnos nem 2 hetes változás...
Szerintem az egyik legdrasztikusabb változás egy jó haj, szóval szerintem menj el fodrászkoz és csináltass egy olyan hajat olyan színnel amiben jól érzed magad, jól áll, illik a bőrödhöz.
Szerintem ami még sokat dob az egy szép köröm, vagy otthon magadnak, vagy körmösnél, illetve a szép szempilla tud nagyon látványos változást hozni az arcodban, emellett egy jó sminkrutin ha sminkelsz, ha nem akkor csak a bőrápolásra figyelj oda, bár lutris elkezdeni az a 0-ról ha 2 hét múlva találkoztok, mert kipattoghatsz az elején a tapasztalati időszakban.
Na és igen a ruhák, szerintem most menj pinterestre, vagy instára és gyjtsd össze az összes olyan képet, amin olyan szett van ami tetszik, és aztán nézd meg milyen stílusba szeretnél elmenni, nézd meg mid van hozzá, és mi kéne, és írd össze hogy milyen ruhák kellenének még neked hogy sok outfitet tudj alkotni egy stílusban, majd keress alternatívákat elérhető boltokban, és próbálj meg szettekben gondolkodni, mert ha csak össze-vissza veszel ruhákat akkor nem lesz egy összeállt szetted se.
És ahogy írtad, igen az ékszerek nagyon fontosak, szerintem nagyon feldobják az ember stílusát, szóval mindenképp ajánlom.
Nem tudom segített-e de sok sikert <3
Szerintem ezt hipphopp nem lehet. Ameddig keresgéled a stílusod, ne költs rá sokat.
Kísérletezz, a büdzsé addig legyen olcsó. (Csereoldalak, turi, adományruha akár.) Amint körvonalazódik, hogy merre tovább, rendezd prioritási sorrendbe, hogy ehhez mennyi darab ruha kell és ezekből melyiket a legfontosabb megvenni.
Plusz akár nézz utána a kapszula gardróbos dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!