Meg szeretnek változni teljesen, tudom az okát, csak nem tudom hogy csinaljam. Szóval, szeretnek nyitottabb lenni, okosabb, kedvesebb, nem gyerekes, kitartó lenni. És nem egyből fel kapni a vizet és flegmazni. Szeretnek magabiztos lenni, mert semmi önbizalmam nincs. Elég butácska vagyok ezen is szeretnek valtoztatni, illetve hogy összeszedetebb legyek.
23/L
2020. nov. 12. 00:19
1/10 anonim válasza:
Írd meg ha sikerült, kb ugyanez vagyok, csak már nem annyira gyerekes mióta fiam van.
23/N
2020. nov. 12. 00:28
2/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat! Köszönöm.
2020. nov. 12. 00:48
3/10 anonim válasza:
Miért, nem normális a válaszom? Figyelj, ennyi idősen inkább össze kéne kapnod magad, mert ahány éves vagy inkább az a nem normális és ezt nem szekálásból mondom :D Csak nyugodtan szerezz egy palit és meglátod mennyire utálni fog a személyiséged miatt. Ha szociálisan is elszeretnél érni valamit az életben ember téren akkor hajrá. Csak rajtad áll a választási lehetőség
2020. nov. 12. 00:50
4/10 anonim válasza:
Az előzőhöz még annyi, hogy nem mi fogjuk az "internet energiát" rád rakni és meg fogsz változni.. Próbálj minél többet emberek között lenni
2020. nov. 12. 00:51
5/10 Flagstaff válasza:
Tanulj. Olvass. Művelődj. Nem muszáj komoly nagy könyvekkel kezdeni, keress valami olyasmit, ami érdekelhet, akár szerelmes regényt, ifjúsági könyvet, mindegy, abból is fejlődsz. Gyakorold az önuralmat, dicsérni meg naponta három embert akár a közösségieken. Ne lájkold, hanem írj szavakat, lehetőleg nem semmitmondó "deszépvagy" üzenetet, hanem pl. Milyen jól áll a piros a hajadhoz, sose vettem még észre, csak most... Ettől kevésbé leszel flegma és megszökött a pozitív visszajelzés adását is, amit ha magadra is alkalmazott, nőni fog az önbizalmat is
2020. nov. 12. 00:56
6/10 Flagstaff válasza:
Megszökött = megszokod, bocsi, telefon...
2020. nov. 12. 00:57
7/10 A kérdező kommentje:
1.képzeld van párom! És egy éve lassan. 2. Ha nem tetszik a kérdés, nem kell ide írni. 3.TANÁCSOT! Kértem, TIPPEKET! Nem azt hogy az “internet népe” változtasson meg!
2020. nov. 12. 00:59
8/10 A kérdező kommentje:
6os: köszönöm szépen a tanácsot! Megfogadom őket!
2020. nov. 12. 01:03
9/10 anonim válasza:
Kívánok sok erőt és kitartást a párodnak!
2020. nov. 12. 01:03
10/10 anonim válasza:
Amikor negatív érzelmeid kerülnek a kifejezésre, tudatosítsd magadban, hogy mit érzel, és miért. Aztán változtass rajta olyanra, amilyen emberként szeretnél viselkedni. Miután újra előjönnek, ismét tedd velük ugyanezt, s a végén berögzül az új szokás.
Példa: Amikor mond valaki valamit, ami nem tetszik és elkezdesz flegmázni, gondolj a viselkedésre: most flegma vagyok, nem akarok az lenni. Kedves és elfogadó akarok lenni. -> Ehhez mérten reagálj: Jó, nincs semmi baj, nem akarom lehurrogni őt. Átérzed ezt, kész.
Ezt csináld újra és újra, mindennel, amin változtatni akarsz. Így lehet a viselkedést "megszerelni".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!