Esküvőre ez a ruha kevés egy 16 évesnek?
Nude magassarkúval, és arany táskával, ékszerekkel. Vagy túl hétköznapinak tűnne?
1. A menyasszony már látta a ruhát, neki nagyon tetszett.
2. Nem hagyományos esküvő lesz, hanem egy szolid vacsora. Nem lesz zene, tánc, se semmi ilyesmi, a huszonx. rokon sem lesz meghívva Mucsaröcsögéről.
3. És nem, amiért felveszek rövidebb ruhákat, vagy nadrágokat, az még mindig nem a külvilágnak szól. Felejtsük már el, hogy a lányok, nők azért öltözködnek, hogy felfigyeljenek rájuk.
Szolid vacsorához szolid megjelenés illik. Oké, hogy ülni fogtok, de egy ilyen kivágott ruha leülve még rövidebbnek néz ki.
Ha nem a külvilágnak szólna, akkor egy nadrágkosztümben is jól éreznéd magad, nem kellene a nőiességedet fitogtatnod. Tudom, én is nő vagyok. Én lennék a legboldogabb a világon, ha nemcsak díszmagyarban érezném jól magam, hanem melegítőben is. (Itt már az is felmerül bennem, hogy egy férfi troll vagy, aki nem érti a nőket és valami romlomból puffogtat Jennifer Aniston szájába adott monológokat. :D)
"És nem, amiért felveszek rövidebb ruhákat, vagy nadrágokat, az még mindig nem a külvilágnak szól. Felejtsük már el, hogy a lányok, nők azért öltözködnek, hogy felfigyeljenek rájuk."
Aha, ha nem a külvilágnak szól, akkor itt egy kérdés, amire elég, ha csak magadnak válaszolsz:
Ha egy lakatlan szigeten élnél, és ott lenne egy fullos gardróbod, akkor mit vennél fel? Biztos a kényelmetlen kis koktélruciba préselnéd magad magassarkúval, vagy elég lenne a melegítő naci, póló? Belőnéd a hajacskád minden reggel, kisminkelnéd magad?
"És nem, amiért felveszek rövidebb ruhákat, vagy nadrágokat, az még mindig nem a külvilágnak szól. Felejtsük már el, hogy a lányok, nők azért öltözködnek, hogy felfigyeljenek rájuk."
Akkor kezeltesd az önbizalomhianyod ha ahhoz hogy jól érezd magad a borodben arra van szükség hogy kipakold mindened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!