Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre ez a ruha kevés egy...

Esküvőre ez a ruha kevés egy 16 évesnek?

Figyelt kérdés

[link] [link]

[link]

Nude magassarkúval, és arany táskával, ékszerekkel. Vagy túl hétköznapinak tűnne?

2022. jan. 28. 09:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
98%
Én értem, hogy mutogatni szeretnéd magad, mert az esküvő is egy nyilvánossági esemény, de nem túl ízléses, mikor ebből k.rvasági versenyt csinálnak. Most keményen fogalmaztam, de érted... Piszok kellemetlen, hogy ott van egy rakat rokon (nagyszülők és egyéb idősebbek is akár), mindenki zabálja a töltött káposztát, plusz a házasulandókról szólna a nagy nap, a vidéki white trash unokahúg Julcsik pedig odamennek divatshow-t tartani. Nem erről szól ez a nap, pont.
2022. jan. 28. 13:31
 52/61 A kérdező kommentje:

1. A menyasszony már látta a ruhát, neki nagyon tetszett.

2. Nem hagyományos esküvő lesz, hanem egy szolid vacsora. Nem lesz zene, tánc, se semmi ilyesmi, a huszonx. rokon sem lesz meghívva Mucsaröcsögéről.

3. És nem, amiért felveszek rövidebb ruhákat, vagy nadrágokat, az még mindig nem a külvilágnak szól. Felejtsük már el, hogy a lányok, nők azért öltözködnek, hogy felfigyeljenek rájuk.

2022. jan. 28. 13:39
 53/61 anonim ***** válasza:
91%

Szolid vacsorához szolid megjelenés illik. Oké, hogy ülni fogtok, de egy ilyen kivágott ruha leülve még rövidebbnek néz ki.

Ha nem a külvilágnak szólna, akkor egy nadrágkosztümben is jól éreznéd magad, nem kellene a nőiességedet fitogtatnod. Tudom, én is nő vagyok. Én lennék a legboldogabb a világon, ha nemcsak díszmagyarban érezném jól magam, hanem melegítőben is. (Itt már az is felmerül bennem, hogy egy férfi troll vagy, aki nem érti a nőket és valami romlomból puffogtat Jennifer Aniston szájába adott monológokat. :D)

2022. jan. 28. 13:43
 54/61 anonim ***** válasza:
96%
52 alapján: akkor mi a kérdés? Te úgyis eldöntötted, ezt veszed fel. Jó szórakozást kívánunk, az ifjú párnak pedig sok boldogságot!
2022. jan. 28. 13:46
 55/61 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el, a sok riba.cozós komment után küldtem el neki a képet, hogy őszintén mi a véleménye. De azóta lett két másik ruha is, szóval lényegtelen, nem az lesz rajtam.
2022. jan. 28. 13:49
 56/61 anonim ***** válasza:
72%

"És nem, amiért felveszek rövidebb ruhákat, vagy nadrágokat, az még mindig nem a külvilágnak szól. Felejtsük már el, hogy a lányok, nők azért öltözködnek, hogy felfigyeljenek rájuk."

Aha, ha nem a külvilágnak szól, akkor itt egy kérdés, amire elég, ha csak magadnak válaszolsz:

Ha egy lakatlan szigeten élnél, és ott lenne egy fullos gardróbod, akkor mit vennél fel? Biztos a kényelmetlen kis koktélruciba préselnéd magad magassarkúval, vagy elég lenne a melegítő naci, póló? Belőnéd a hajacskád minden reggel, kisminkelnéd magad?

2022. jan. 28. 13:57
 57/61 anonim ***** válasza:
88%
Kerdezo, en no vagyok es kijelenthetem hogy azert oltozok ugy ahogy, hogy tetszem nem csak magnak, hanem a baratomnak es masoknak is. Aki az ellenkezojet allitja az hazudik.
2022. jan. 28. 14:12
 58/61 anonim ***** válasza:
95%
Nem esküvőre való és nem 16 évesnek
2022. jan. 28. 14:51
 59/61 anonim ***** válasza:
89%

"És nem, amiért felveszek rövidebb ruhákat, vagy nadrágokat, az még mindig nem a külvilágnak szól. Felejtsük már el, hogy a lányok, nők azért öltözködnek, hogy felfigyeljenek rájuk."

Akkor kezeltesd az önbizalomhianyod ha ahhoz hogy jól érezd magad a borodben arra van szükség hogy kipakold mindened.

2022. jan. 28. 15:11
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
A ruha szép, de nem illik esküvőre.
2022. jan. 28. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!