Esküvőre ez a ruha kevés egy 16 évesnek?
Nude magassarkúval, és arany táskával, ékszerekkel. Vagy túl hétköznapinak tűnne?
Még szerencse, hogy a ruhák takarják az ember fenekét... :)
Még ezt a ruhát rendeltem most, igaz, más üzletből, talán ez kevésbé változtatna az esküvőn ribivé (hiszen mint megtanultam ma, az emberek viselkedése attól függ, milyen ruhát hordanak):
Csak ez anyukámnak annyira nem tetszik, mert flitteres.
Én 16 évesen voltam először esküvőn. Egy rendes koktélruhát kaptam az eseményre, azok pedig térd fölé érnek és sokkal elegánsabb a szabásuk.
Szerintem egyáltalán nem esküvőre való ez a ruha, de nem csak egy 16 évesnek, hanem senkinek sem.
#14 vagyok.
Kedves kérdező, ha már választani kell, akkor sokkal inkább a 2. Csak vegyél még hozzá egy hozzávaló blézerszerűséget vagy sálat, amit ha lesz templomi esküvő, a válladra vehetsz, ugyanis fedetlen vállal nem megyünk templomba.
"hiszen mint megtanultam ma, az emberek viselkedése attól függ, milyen ruhát hordanak"
Kicsi lány, sokat kell még tanulnod. Pl itt sem a megfelelő konzekvenciát vontad le.
1. Esküvőn nem lógatjuk ki a cicit-feneket, ez nem diszkó vagy házibuli, hanem egy elegáns családi esemény. Némileg visszafogodtabb öltözet illik. Fiataloknak is.
2. Nem próbáljuk meg a menyasszony elől elvinni a bulit, hogy mindenki a te kis fenekedet bámulja. Nem te vagy itt a fő produkió. Ennek megfelelően kell ruhát választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!