Esküvőre ez a ruha kevés egy 16 évesnek?
Nude magassarkúval, és arany táskával, ékszerekkel. Vagy túl hétköznapinak tűnne?
Az első ruha tényleg nem, a második már inkább.
Egybként megkérdezted: "Esküvőre ez a ruha kevés egy 16 évesnek?"
Egyhangú válaszokat kaptál, miszerint igen, kevés, nagyon rövid esküvőre. Erre nekiállsz vitatkozni. Akkor meg minek tetted fel a kérdést?
Nem azzal van a bajom, ha valaki leírja, hogy kevés.
Hanem a rib.ancozással.
Nem azt mondták, hogy te vagy r...c, hanem hogy egy ilyen alkalomra ez a ruha r....os hatású - MERT AZ. Az nem ugyanaz, nem kellene a személyiségedre rávenni. Ugyanígy, az emberre mondhatjuk, hogy hülyeséget beszél, attól még azt mondjuk rá, hogy hülye.
Ill. ha nem mondják el, hogy azért kevés, mert r...os hatésú, még azt hiheted, hogy azért kevés, mert nem elég csicsás, és lehet, hogy rendelsz egy hasonlóan ribis hosszúságú ruhát, ami meg spékelve flitterekkel. Csak segíteni akarnak itt neked, hogy ne nevettesd ki magad az esküvőn, és ne sutyorogjanak a hátad mögött, hogy fúúúú, ki nevelte ezt a kiscsajt...
44
A ruhára írtuk a jelzőt. Ami kínos és ízléstelen egy esküvőre.
" Attól még nem kell rıbancnak lenni más esküvőjén :D "
Első kommentek között.
Szerintem is túlzottan kihívó, pláne egy kamasznak. (Egyébként szerintem ez egy r0hadt jó ruha lenne, ha nem lenne ilyen rövid. Szép, elegáns a hosszától eltekintve.)
Amit másodjára linkeltél, az szuper.
Amugy tok igazad van, hogy megveded magad a ri bancozastol.
De ettol fuggetlenul szerintem is tul rovid az elso ruha eskuvore:D Ilyen ertelemben "keves", nem azert, mert alapvetoen nem elegans stilus.
6-7 centivel hosszabban, combkozepig eroen mar beleferne.
En gyakran oltozom viszonylag kihivoan, de inkabb haverokkal bulizni, mint nagypapakkal. Es az osszes eddigi eskuvon ram talalt valami reszeg nagybacsi a cringe bokjaival, meg tancolni akartak, boah. Szoval erre is gondolj.. (Persze ez nem alapvetoen a ruha miatt lenne, szoval no victim blaming! A ferfiak ezen generaciojanak meg ki kell halni, hogy nyugtunk legyen nagyjabol.)
Maga a ruha jól néz ki, és nincs vele gond, de nem való esküvőre.
Valami bulira simán jó, esetleg még bálba is.
Az egyik unokatesóm esküvőjére és lagzijára jött egy hasonlóba az egyik srác barátnője:
Annyiban volt másabb hogy térd alatt vége volt a szoknyának, de még így is nagyon kihívó volt (oké, nyáron volt és baromi meleg de akkor is).
Azóta is amikor szóba kerül az esküvő úgy emlegetik hogy ahol a kurvás csaj volt? Szóval kicsit visszafogottabb ruha lehet hogy jobb ötlet lenne.
Kitartást a kereséshez, tudom hogy nagy meló...
Mikor lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!