Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre ez a ruha kevés egy...

Esküvőre ez a ruha kevés egy 16 évesnek?

Figyelt kérdés

[link] [link]

[link]

Nude magassarkúval, és arany táskával, ékszerekkel. Vagy túl hétköznapinak tűnne?

2022. jan. 28. 09:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
89%
Ha nevetségesek a vélemények, akkor hallgass a saját kis eszedre és vedd fel amit akarsz. Akkor felesleges megkérdezni mást.
2022. jan. 28. 10:10
 32/61 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a ruhát maximum szilveszteri bulira venném fel, de esküvőre semmiképpen. Egy esküvőn nem te vagy a középpont, ne akard magadra ennyire felhívni a figyelmet, hagyd meg annak, akinek ez a legnagyobb nap az életében!
2022. jan. 28. 10:11
 33/61 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező először jársz az oldalon vagy mi van? Az emberek 80%-a fröcsögni és oltogatni jár ide, nem segíteni. Sajnálom, ha csalódnod kellett.
2022. jan. 28. 10:11
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez amit linkeltél jó szerintem

[link]

2022. jan. 28. 10:12
 35/61 anonim ***** válasza:
81%

Azert ez a ruha messze nem prostiruci bakker, attol fuggetlenul hogy nem eskuvore valo.

36N

2022. jan. 28. 10:13
 36/61 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem elég jó. 😁

Biztos felkérnélek egy táncra.

2022. jan. 28. 10:22
 37/61 anonim ***** válasza:
23%
Ha nincs másod és nem is tudsz venni, akkor vedd fel ezt.
2022. jan. 28. 10:23
 38/61 anonim ***** válasza:
90%

"hiszen mint megtanultam ma, az emberek viselkedése attól függ, milyen ruhát hordanak"

Kislány, nem a viselkedésről van szó (én elhiszem, hogy nem vagy ribi), hanem arról, hogy milyen képet sugallsz magadról, amikor megjelensz egy ilyen - alapvetően elegáns - eseményen.

Coco Chanel mondta, hogy "Öltözz szedett-vedetten, és megjegyzik a ruhád; öltözz kifogástalanul, és megjegyzik a Nőt."

A éppen takarja a feneked a ruha, az emberek ezt fogják megjegyezni rólad.

Amúgy a másodikként linkelt ruha bár nekem nem tetszik, de sokkal megfelel esküvőre.

2022. jan. 28. 10:30
 39/61 anonim ***** válasza:
19%
Beírod a keresőbe, hogy koszorúslány ruha és az összes vagy rövidke vagy kivágott vagy mindkettő... 2022 van, nem 1960...
2022. jan. 28. 10:39
 40/61 anonim ***** válasza:
85%
Stílusra nem kevés, hosszra igen, hacsak nem vagy sokkal alacsonyabb, mint a modell. Az egy dolog, hogy dizsibe oké egy ilyen ruha, de az esküvő nem divatbemutató, és nem arról szól, hogy mutogassa az ember az egész lábát meg hogy megmutatja ország-világnak, az ifjú pár nagymamájának a bugyiját vagy a csupasz seggét egy rossz táncos mozdulat közben. Tudni kell alkalomhoz illően öltözni. Nem árt beserezni egy mindenhol bevethető, kicsit hosszabb ruhát, mert ezt a ruhát azért nem minden helyre illik felvenni.
2022. jan. 28. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!