Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti hétköznapra milyen...

Nők, ti hétköznapra milyen cipőt hordtok? Férfiak, nektek milyen cipő tetszik egy nőn?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a férfiaknak melyik / milyen cipő tetszik egy nőn? Valamint, hogy a nők milyen cipőt viselnek hétköznapi viseletre, pl sportcipő, futócipő ( igen ilyet is láttam már ) vagy esetleg tornacipő? Én télen magassarkú bokacsizmát hordok, tavasszal-nyáron-ősszel pedig van cipőt, de szeretnék váltani valami “nőiesebbre” :)

2022. jan. 10. 11:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
45%
Nem mindenkire. Ez a női cipőviselésről szólt, mint ahogyan a kérdés is.
2022. jan. 12. 12:15
 32/37 anonim ***** válasza:
91%

Igen, és én nő vagyok aki visel cipőt. Tehát...?

2022. jan. 12. 12:19
 33/37 anonim ***** válasza:
Te nem az #1-es vagy? Akkor tényleg ne haragudj!
2022. jan. 12. 12:23
 34/37 anonim ***** válasza:

Dehogy vagyok az #1-es, csak olvasgattam a válaszokat és megakadt a szemem az idézett mondaton.

2022. jan. 12. 12:30
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én csak annyit tudok ebben az egész témában még mondani, hogy rengeteget figyelem a nők (és a férfiak) öltözködését (deréktól lefelé fokozottabban), megjelenését.

Bennem kialakult egy kép az igényesség/divatosságról stb., nevezzük aminek akarjuk. Ez nagyon sok mindentől függ egy adott ember esetében.

Ha úgy gondolod megvitatnád ezt (pláne nőként egy pasival) nyugodtan keress meg privátban, ne fárasszuk a többieket.

2022. jan. 12. 12:43
 36/37 anonim ***** válasza:

Magassarkú, mindig. Hétköznap kisebb, 3-4 centiseket hordok, alkalmakkor akár 10 centiset is felveszek.

23/L

2022. szept. 24. 22:51
 37/37 anonim válasza:
tornacipô, ha csak úgy megyek valahova.
2022. nov. 20. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!