A múltnap láttam az interneten ezt a fürdőruhát nekem nagyon tetszik kíváncsi vagyok mások véleményére ezzel kapcsolatban remélem valami tud válaszolni? (alatta a link) 16/l
Ezek szerint Veszprém megye... Akartam kérdezni, hol mondanak ilyeneket, hogy "múltnap".
Egyébként a bikini maga nem rossz. De azt azért képzeld magad elé, hogy ebben hogyan fogsz lebarnulni, és döntsd el, akarsz-e úgy kinézni.
nekem tetszenek az ilyen fürdőruhák, viszont egy baj van vele (ami miatt én nem vettem még ilyet). Ez pedig az, hogy nem csak ilyen fazonút hordok.
Általában igyekszem kerülni a napot, és folyamatosan kenegetem magam naptejjel, viszont valamennyire még így is barnulok. Ha ebben lebarnulnék majd felvennék egy más fazonú fürdőruhát, az nagyon hülyén nézne ki, mind a felső mind az alső rész miatt. Vagy nem is fontos fürdőruháról beszélni, lehet az egy spagetti pántos top is.
Szóval szerintem ebből a szempontból gondold át, hogy téged mennyire zavarna az eltérő barnulási folt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!