Mit tegyek, ha a stílusom ennyire eltér attól, ami a fiúknak bejön?
Az első és leglényegesebb: rövid a hajam. Ami a gond, hogy én imádom, azelőtt utáltam tükörbenézni, most meg mindig úgy látom, hogy egyben vagyok, különleges vagyok, jól áll és, hogy ez a nekem való. Tényleg nagyon szeretem, amikor nem foglalkozom mással, csak egyedül tükörbe nézek, akkor azt látom, hogy ilyen akartam lenni, kiemeli az arcom stb... Szóval nem akarnám megnöveszteni magamtól. Viszont pontosan tudom, hogy a fiúkat taszítja a rövid haj, hogy szerintük a ,,legszebbeket is elrondítja'', meg ,,fiús'', meg ,,leszbis'' meg ,,feminácis''. (Nem az, hogy ilyeneket mondana a szemembe bárki, maximum azt, hogy ,,csak a leszbikusoknak van rövid haja'', de akkoris, tudom, hogy a fiúk szemében ez nem szép.) És ha ez eszembejut, akkor úgy gondolom, hogy a sok nagyon vonzó lány között nem rúghatok labdába rövid hajjal, meg, hogy ha reálisan nézzük, így nem kellek majd senkinek, senki nem talál vonzónak. Amiből következne, hogy akkor növesztés, de egyszerűen nem akarom, nem bírom rávenni magam.
(Ha az bárkinek segítség a válaszadásban, küldök fotót, hogy nagyjából milyen fazont kell elképzelni.)
Emellett az öltözködési stílusommal is ez van: nagyon nem úgy öltözöm, mint a korombeliek. És nagyon szeretem a ruháimat, de amikor meg megyek az utcán és látom a lányokat a ténylegesen ,,szexi'' holmikban, hosszú hullámosított hajjal, stb, akkor rájövök, hogy az olyanok mint én nem jönnek be a fiúknak.
Mit tegyek szerintetek?
Köszi a válaszokat!
Ezt rossz volt olvasni...
-Egy rövidhajú lány 2 éve boldog párkapcsolatban...
Ne akarj olyan párt, akinek csak azért kellesz mert "vonzó" vagy. Van olyan lány, akinek nagyon jól tud állni a rövid haj, és az emberek nagyrésze nem azért lesz beléd majd "szerelmes", mert baromi jól nézel ki, hanem mert nekik tetszeni fog a kinézeted.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!