Nők, ti hétköznapra milyen cipőt hordtok? Férfiak, nektek milyen cipő tetszik egy nőn?
Nem baj, hidd el, hogy az! :)
Én utálom a pamut zoknit, beleizzad a lábam. Mióta nem hordok pamut zoknit, nincs szaguk a cipőimnek, pedig elhiheted, hogy eléggé izzadós lábú vagyok egy bizonyos hőmérséklet felett. Ugyanis tud szellőzni a lábam a cipőn keresztül is. Na de a topic nem erről szól.
Én pontosan az ellenkezőjét tapasztalom, mióta 100% pamut zoknikat hordok, azóta nem izzad a lábam, előtte meg r0hadt az ilyen műanyag vackokban.
Nyilván nem, épp ezért nem értem az olyan kijelentéseket, hogy igényes ember ilyen meg olyan zoknit kell hogy hordjon...
Attól, hogy nem mindenkinek megfelelő, még az marad az elfogadott és az 'igényesség fokmérője'.
Attól, hogy én utálom az öltönyt és nem bírom elviselni a nyakkendőt sem, még muszáj felvennem az adott körülményekhez.
De az öltönyre SENKI nem mondja, hogy nem vagy igényes ha nem hordod a mindennapokban.... :D
Miért lennék sötét? Én legalább nem személyeskedek és sértegetek ismeretlenül másokat a zoknijuk miatt. :D
Akkor ezt nem te írtad? "egy magára valamit is adó, kicsit igényesebb nő pont így hordja"
Vagy akkor mégse mindenkire értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!