Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők, ti hétköznapra milyen...

Nők, ti hétköznapra milyen cipőt hordtok? Férfiak, nektek milyen cipő tetszik egy nőn?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a férfiaknak melyik / milyen cipő tetszik egy nőn? Valamint, hogy a nők milyen cipőt viselnek hétköznapi viseletre, pl sportcipő, futócipő ( igen ilyet is láttam már ) vagy esetleg tornacipő? Én télen magassarkú bokacsizmát hordok, tavasszal-nyáron-ősszel pedig van cipőt, de szeretnék váltani valami “nőiesebbre” :)

2022. jan. 10. 11:31
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat, persze még szívesen várom őket a továbbiakban :)

#1, azért ez a stílus nem helyén való, nem kéne így beszélni senkivel...

Mindenkinek ment a zöld ☺️

2022. jan. 10. 16:49
 12/37 anonim ***** válasza:
84%
Férfi vagyok, nem annyira szoktam nézni milyen cipőt hord egy nő, amíg igényes
2022. jan. 10. 17:00
 13/37 anonim ***** válasza:
46%
Nálam a magassarkú max 5 centi. Amiben nem bírok ki egy egész napot anélkül, hogy leszakadna a lábam, az nálam kuka. Télen leginkább bakancsot hordok, ősszel, tavasszal loafer, sneaker stb, nyáron dad sandal.
2022. jan. 10. 20:00
 14/37 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

A 4-est miért is oktatnád ki? Ugye?

Én csak azt írtam ami az itt résztvevőkre jellemző.

Arról nem tehetek ha valaki magára talált…

2022. jan. 10. 20:13
 15/37 Metionin ***** válasza:
93%
Általában platform cipőket. Nem tűsarkút vagy ilyesmit, hanem amelyiknek 5-7 centis platform van az egész talpa alatt vagy aminek a platform mellé van széles, vastag sarka. Ilyenből van hosszú és rövid szárú bélelt téli, átmeneti félcipő, mary jane, magas kockasarkú és 1 creepers (hosszú évek gyűjtése). Ezen kívül sima fekete egyszerű szandált és sima fekete tornacsukát hordok nyáron, plusz van egy Martens bakancsom esős de nem hideg időre.
2022. jan. 11. 12:26
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

Én férfiként kissé cipőmániás vagyok, így természetes, hogy elég hamar odatéved a szemem egy nőn is. Elég sok cipőm van nekem is. :)

Az, hogy milyen cipő tetszik egy nőn, sok mindentől függhet. Milyen az adott nő stílusa, öltözködése, mi 'illik' hozzá az eléggé változatos. Valahol egy fajta igényességet is tükröz számomra az emberek cipője (férfiaké is). És hát lesujtó amit látni...

De ezt a stílus nagyon szeretem: [link]

Mondjuk sneakernek? Nem tudom, sok féle cipőre ráhúzzák ezt a nevet, kissé elcsépelt lett már.

Viszont amivel sokan már nem foglalkoznak, nem fordítanak kellő figyelmet rá, az a hozzá tartozó zokni. Igen, bármily meglepő is, ebben a mai bokavillantós világban ezt elfelejtik az emberek. Ahogy a képen is látni, ez a fajta cipőviselési trend megköveteli a megfelelő zokni megválasztását.

2022. jan. 12. 07:01
 17/37 anonim ***** válasza:
25%

16!

Még időben befejezted , hogy neked is sok cipőd van, azt le ne írd hogy milyenek, mert a 4-es téged is lehülyéz, hogy a kérdés a nőkhöz szólt, hogy mit hordanak.

A linkelt képen meg az a műanyag szhar van az illetőn, még zoknit sem vett fel a sportcipőhöz.

2022. jan. 12. 09:52
 18/37 anonim ***** válasza:
35%

Na erről a műanyag szar vs. bőrcipőről is megvan a magam véleménye, de az egy külön topicot kitenne.

Egyébként meg nézd meg jobban a képet, van rajta zokni: harisnyazokni. Tudom ma már nem divat, de egy magára valamit is adó, kicsit igényesebb nő pont így hordja ezt...

2022. jan. 12. 11:15
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem jobban a képet, nem látom a gumirozást sehol.

Amúgy sportcipőhöz nem műanyagot hordunk, hanem pamut zoknit.

Elegáns cipőhöz meg nyílván nem pamut zoknit.

Valahogy megfordult minden.

2022. jan. 12. 11:23
 20/37 anonim ***** válasza:

"harisnyazokni. Tudom ma már nem divat, de egy magára valamit is adó, kicsit igényesebb nő pont így hordja ezt."

????

Aki nem nejlon szrokat hord, az nem is igényes, vagy mi? :D

2022. jan. 12. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!