Ez a férfi bakancs tetszik nektek?
Egy elegánsabb, de nem alkalmi összeállítás részeként:
A színről mi a véleményetek?
Van már egy hasonló sötétbarna, de egyszerűbb (és olcsóbb) bakancsom, ezért gondoltam egy eltérő színre.
Nem, és ezek teljesen haszontalan cuccok.
Akkor már egy lovagló csizma többet ėr.
#1 ???
Ezt a haszontalanságot nem értem. Én napi szinten hordom a barna bakancsomat így télvíz idején. Személy szerint imádom.
Nekem a linkelt bakancsnak a színe és mintája is tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy nem túl "csicsás".
Nekem nem tetszik.
Bakancsban csak a sötétszürke vagy fekete.
31/Ffi
Pont ma láttam a villamoson egy fickót, hasonló színű lábbeli volt rajta. ( Azért írom, hogy lábbeli, mert annyira nem mertem figyelni, hogy cipő vagy bakancs.) Hozzá pirosba hajló, de inkább narancsos baret sapkát és sálat viselt. (Franciául beszéltek a barátjával.) Szóval elég feltűnő viselet volt ez a 3 élénk színű cucc egy férfin.
Nyilván te nem biztos, hogy ilyen sapkát és sálat választanál a bakancshoz, csak azért írtam le, mert a képről eszembe jutott a délutáni pasas. Bocs az offért.
Személy szerint számomra túl feltűnő a színe, a fazonja, mintája pedig a régi cipészmesterek által készített lábbelikre emlékeztet.
Valami hasonló hatása lenne az utcán, bár talán kicsit világosabb, a legtöbb képen láthatónál.
Az utolsó képen levőre hajazó összeállításban hordanám.
Igen, ez nem csak a régi cipész mesterek stílusára hasonlít, hanem egy az egybe ugyanaz. Tölünk nyugatabbra újabban egyre több prémium gyártó foglalkozik ilyennel, bár idehaza is van ilyen gyártó illetve pár cipészmester.
Mondjuk a képeken látható összeállításokkal nem is rossz.
6-os voltam.
Mi van? Tipikus wingtip/brogue dizájn, tradicionális félformális férfi viselet. Miben kellene járni, ha már a férfi ruhák sem elég férfiasak (persze a skinny jeans az oké).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!