Van olyan srác aki hordana szoknyát?( részletek lent)
Az, hogy említettem Lucifert, még nem jelenti azt, hogy hívő is lennék. Nem, nem vagyok az. Viszont nem tudom, hogy a másik fél hívő-e, ezért mertem ezt írni.
A skótoknál az néphagyomány. Azt azért ne hozzuk már ide, az teljesen más lapra tartozik. És amit hordanak az skótmintás, nem egy hétköznapi női szoknya. NÉPVISELET!!!
"A lovaglás elterjedésével alakult ki a nadrág viselete, a lovas nomád népeknél a férfiak és nők egyaránt nadrágot hordtak."
És nem a múltba kéne visszamenni, hanem a jelenben élni. Régen az ókori rómában lehet, hogy megszokott volt, hogy mindenki szoknyát hordott, de most nem abban a korban élünk. Te antiszociális vagy, hogy nem tudsz az éppen aktuális öltözködési kultúrának megfelelni, vagy feltűnési viszketegségben szenvedsz, hogy ennyire ki akarsz tűnni a tömegből?
21.
Nem csak lucifert idézted, hanem még a bibliát is…
Egyébként nem antiszociális vagyok, hanem szabad gondolkodású, utálom a konzervatív dolgokat, de ha neked a begyöpösödés az antiszociális, akkor legyen így.
Igaz, hogy a női lovaglással terjedt el a nők nadrág viselete, de az sem most történt hanem a múltban mikor a férfiak tunikát hordtak ami úgy nézett ki mint egy szoknya.
Most épp ott tartunk, hogy a nők még mindég viselhetik a nadrágot, de a férfiak szoknya viselete gond.
Pedig mindkettő régen volt ahogy írtad.
Hosszú fekete műbőr ?
Pont egy olyanom van nekem
Én imádom (mikor tudom otthon fel szoktam venni)
Én is nagyon szívesen hordanám... (szintén az emberek miatt nem merek szoknyát stb felvenni utcára)
18/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!