Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan srác aki hordana...

Van olyan srác aki hordana szoknyát?( részletek lent)

Figyelt kérdés
16 éves hetero srác vagyok, fekete cuccokat hordok. Egyik nap láttam egy nőt hosszú fekete műbőr szoknyában, és arra gondoltam hogy ez jól menne a stílusomhoz. Fontos lenne hogy nem akarok lánynak kinézni és nem is izgat szexuálisan a szoknyaviselés. Az érdekelne, hogy van e meg srác aki hordana csak társadalmi nyomás miatt nem mer mint én. Valamit az is érdekelne hogy mit gondoltok erről (fiúk, lányok válasza is érdekel)

2022. jan. 7. 23:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy említettem Lucifert, még nem jelenti azt, hogy hívő is lennék. Nem, nem vagyok az. Viszont nem tudom, hogy a másik fél hívő-e, ezért mertem ezt írni.

A skótoknál az néphagyomány. Azt azért ne hozzuk már ide, az teljesen más lapra tartozik. És amit hordanak az skótmintás, nem egy hétköznapi női szoknya. NÉPVISELET!!!

"A lovaglás elterjedésével alakult ki a nadrág viselete, a lovas nomád népeknél a férfiak és nők egyaránt nadrágot hordtak."

[link]

És nem a múltba kéne visszamenni, hanem a jelenben élni. Régen az ókori rómában lehet, hogy megszokott volt, hogy mindenki szoknyát hordott, de most nem abban a korban élünk. Te antiszociális vagy, hogy nem tudsz az éppen aktuális öltözködési kultúrának megfelelni, vagy feltűnési viszketegségben szenvedsz, hogy ennyire ki akarsz tűnni a tömegből?

2022. jan. 12. 11:40
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
Mindenki azt hord amit akar ha ezért jön Lucifer jojjon nyugodtan, ilyen buta felfogással nehéz lehet az élet 😃
2022. jan. 12. 12:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21.

Nem csak lucifert idézted, hanem még a bibliát is…

Egyébként nem antiszociális vagyok, hanem szabad gondolkodású, utálom a konzervatív dolgokat, de ha neked a begyöpösödés az antiszociális, akkor legyen így.

Igaz, hogy a női lovaglással terjedt el a nők nadrág viselete, de az sem most történt hanem a múltban mikor a férfiak tunikát hordtak ami úgy nézett ki mint egy szoknya.

Most épp ott tartunk, hogy a nők még mindég viselhetik a nadrágot, de a férfiak szoknya viselete gond.

Pedig mindkettő régen volt ahogy írtad.

2022. jan. 13. 14:57
 24/25 anonim ***** válasza:

Hosszú fekete műbőr ?

Pont egy olyanom van nekem

Én imádom (mikor tudom otthon fel szoktam venni)

Én is nagyon szívesen hordanám... (szintén az emberek miatt nem merek szoknyát stb felvenni utcára)

18/fiú

2022. júl. 12. 12:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy ahogy tapasztaltam sokkal jobban érzem magam szoknyában fiú létemre
2022. aug. 16. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!