Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak akkor hogyha nekem ugyan az a srác tetszik mint a barátnőmnek?Lejjebb részletezem...
Hát ez nagyon szar ügy.... Valahogy meg kéne mondani neki, hogy összejöttetek, mert még rosszabb lesz ha mástól tudja meg véletlen. Az elején mond neki, hogy még csak találkozgatsz kettesben a fiúval, és majd szépen lassan "adagold" be neki, hogy ő már a tiéd
Vagy esetleg várd meg mit kiszeret belőle, de az nagyon hosszú idő lenne.
Ha egy barátságot ez végleg szét tud szakítani, akkor az nem volt igazi barátság.
"Bocsi Gizi, hogy hazudtam, de együtt vagyok Gézával 1 hónapja."
Mihamarább beszéld meg a barátnőddel.
Amikor a fiú unokám 10-12 éves volt, volt egy nagyon jó (szintén fiú) barátja. Eldöntötték, hogy ha egy lány mindkettőjüknek megtetszik, akkor mindketten lemondanak a lányról. Úgy tudom egyiküknek sem kellett lemondania egy lányról sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!