Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak akkor hogyha nekem ugyan az a srác tetszik mint a barátnőmnek?Lejjebb részletezem...
Én biztos nem így csináltam volna. Te sem vagy igaz barát ha volt pofád összejönni vele. Nálunk is volt hasonló helyzet, de mi mindketten elküldtük végül, mert szerintem ennél a barátság fontosabb. A kapcsolatok nagy része szakítással végződik. Remélem a tiétek nem fog, de ha mégis, akkor kihez fogsz futni. Ahhoz a csajhoz akivel egy pasi miatt vesztél össze. Szerintem nem éri meg az ilyen. Kivéve ha tényleg nagyon jó a pasi és hosszan tartó kapcsolat lesz, de ezt előre nem tudod megmondani vagyis elég kockázatos.
Egyébként valószínűleg én is hasonlóképpen reagáltam volna, mint a barátnőd, de ha nem egy hónapos kapcsolat lesz, akkor bele fog törődni és meg fog bocsátani. (Legalábbis én ezt tenném). Bár ezután mindig az lebegne a szemem előtt, hogy egy pasit többe nézel nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!