Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogyha bejön egy srác?(részletek lent)
Figyelt kérdés
Szóval nyáron egy táborban találkoztam vele és tábor után rájöttem hogy tetszik méghozzá nagyon is. Beszélgettün de sajnos nem túl sokat. Szóval térjünk a lényegre. Nagyon tetszik (előtte is tetszett már sok ember de valahogy iránta teljesen máshogyan érzek és ezt nem tudom megfogalmazni) mindenképp kapcsolatba szeretnék vele lépni de nem tudom hogyan. Igaz egy városban élünk de ő idéntől egy másik iskolába jár így ott sem tudok vele nagyon találkozni. A mi sulinkban van pár ember ebből a táborból akivel ő szintén nagyon jóban van és találkoznak/beszélnek. Én pedig csak velük beszélő viszonyban de nem akarok csak azért ahoz a társasághoz csapódni hogy elérjem a srácot(egyépként a társasággal semmi bajom sőt szívesen lennék velük csak úgy amúgy is) megvan nekem minden szociális platformon de nem merek ráírni stb és hogyha ráírnék mivel írhatnék rá/hogyan tudnám elérni hogy ne vágja le egyből a szitut(egyépként át kell nekem küldenie valamit amire még megkértem) ezek után esetleg mikről tudnám kérdezni írásban hogy beszélgetéssünk. 4 év van köztünk2021. okt. 14. 21:38
2/7 anonim válasza:
Vagy ráírsz, vagy nem lesz ebből semmi. A téma bármi lehet, akár annyi is elég, hogy "Hogy vagy?".:)
3/7 A kérdező kommentje:
De ha ráírnék az nem lenne furcsa? Tekintve hogy elég keveset beszéltünk
2021. okt. 14. 23:09
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mikor teljesítheti a régebbi kérésed. Ezzel beindulhat valami. Említsd meg a tábort, az ottani sztorikat...
6/7 anonim válasza:
#3 Nem lenne fura. A legtöbb srác még örülne is, ha egy lány írna rájuk.:)
7/7 A kérdező kommentje:
A kérésemet előző héten beszéltem vele nem hinném hogy most jó ötlet lenne megint felhozni
2021. okt. 15. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!