Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú,aki eléggé bejön....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú,aki eléggé bejön. Lent részletezem. Hogy jöjjek vele össze? 18l

Figyelt kérdés
Szóval... Kisebb korunkban sokat találkoztunk mert a szüleink jóban voltak, csak mikor elvaltak ez az egész így eltűnt. Most anyukám újra fel akarja venni velük a kapcsolatot, de az ki tudja mennyi idő... Az a lényeg hogy kB 8 éve nem láttam de mostanában sokat gondolok rá, nem tudom miért és szívesen Meg ismernem, találkoznék vele. Annyit írtam most neki hogy szia. Nem tudom.. Hívjam el valahova vagy mi?

2021. júl. 12. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

És mi jön be benne? Csak mert ahogy látom évek óta nem találkoztatok, maximum a közösségi oldalon látod, de ennyi, nem is ismered már.

Az, hogy ráírtál egy jó kezdés, beszélgessetek kicsit, aztán majd látod, hogy hogyan reagál

2021. júl. 12. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"kB 8 éve nem láttam " Akkor te egy képzelt valakibe szerettél bele. Ő meg valószínűleg más szoknya után fut. Nagyon ebbe ne éld bele magad.
2021. júl. 12. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Légy óvatos, nehogy harmadik kerék légy az esetleges kapcsolatában. Mennyire hosszú az az idő, amíg anyukád utat talál feléjük? Én várnék addig.
2021. júl. 13. 05:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Akármennyi lehet, 2 hónap biztos de szerintem több
2021. júl. 13. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!