Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejön?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon bejön, de még nem tudja mit szeretne. De látom rajta hogy kedvel.

Lányok! Nektek bejön ha minden reggel "szia jóreggelt" vagy nap közben "szia mit csinálsz milyen napod volt" vagy este" jóéjszakát neked" stb. Lényeg az hogy nem járunk még de mindig gondolok rá és nem tudom, hogy sok vagyok e neki vagy tetszik hogy mindig rá gondolok.

Tehát nektek bejön, mikor ilyenre ébredtek, vagy nap közben is gondol rátok valaki, érdeklődik a hogylétetek felől?

2021. ápr. 21. 06:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha vonzódom az adott fiúhoz, akkor nagyon tetszene.

17/L

2021. ápr. 21. 08:40
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

A lány jellemétől függ.

Van, akinek imponálna és van, aki tolakodásnak találná.

Előbb ismerd meg őt, aztán meglátod, hogy milyen valójában.

2021. ápr. 21. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A barátom is ilyen volt az elején^^ ránéztem a telómra aztán azt láttam hogy" szia,szia mizujs, jó reggelt, sziaa,ugye nincs semmi baj? Vagy megsértődtél?" és ezt mind egy nap alatt:D akkor még azt gondoltam,hogy úristen soha nem fogok megszabadulni tőle.

De aztán találkoztunk,összejöttünk. Egy idő után pedig már én nézegettem percenként a telómat, hogy írt e és addig nem is aludtam el éjszaka.

Most meg bármit megtennék érte,hogy újra írjon❤

2021. ápr. 21. 10:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én például minden lánnyal ilyen vagyok, nekem ez már természetes. De eddig még senkin nem vettem észre hogy zavarná.

17/F

2021. júl. 14. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem attól függ hogy ki milyen, hanem hogy te mennyire jössz be neki. Ha akar valamit, akkor bejön neki
2021. júl. 14. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
jó az amikor foglalkoznak velem.De ha már egész nap zaklat inkább taszítónak találom.Most ha igy az egyik osztálytársam akivel szinte soha nem beszélek elkezdene minden nap jó reggel és jó éjszakát üzenetekkel bombázni inkább furcsálnám,szóval kezdésnek inkább kezdjen el egy fiu gyakrabban beszélni és miután "barát" fázisba kerülünk már jöhetnek a jó reggelt üzenetek is.Én például aranyosnak találnám hogy foglalkozik velem
2021. júl. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!