Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Egyik évfolyamtársam elhívott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik évfolyamtársam elhívott randizni aki nagyon nagyon bejön nekem. Mehetek így? Mozi és ha minden igaz utánna buli. Tényleg nagyon tetszik. Minden véleményt szívesen veszek ha az nem kötekető. Ha számít 19 vagyok.

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 7. 17:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy légyszíves indokoljátok is meg a véleményetek. Tényleg fontos lenne ez nekem és nem akarom elrontani.
2021. jún. 7. 17:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól néz, ki..elegáns f..za.
2021. jún. 7. 17:46
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Figyi nagyon jó alakod van, csinos is vagy, de szerintem első randin nem kell ennyit megmutatni. Vagy fent legyen zártabb vagy legyen hosszabb a ruha.
2021. jún. 7. 17:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Fent igaz hogy nyitott de mindent takar végülis
2021. jún. 7. 17:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem akkor lenne jó, ha eleve már késő este találkoztok a bulinál. Ha előtte mozi, akkor szerintem túlzás, mert ez tipikusan egy party ruha.
2021. jún. 7. 18:12
 6/19 anonim válasza:
64%
Szerintem nagyon dogos. Batran menjel ebben a szerelesben
2021. jún. 7. 18:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy dögös, jó alak, de sztem sem kell ennyit megmutatni először. Sztem érdekesebb az az ember aki később vetkőzik le úgymond.

De te tudod:)

2021. jún. 7. 19:35
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Semmi különös nincs ebben. Egy sima dugni akarok szett...
2021. jún. 7. 19:54
 9/19 A kérdező kommentje:
8: nincs kint semmim.
2021. jún. 7. 19:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

De minek kérdezed ha már eldöntötted?

Miért nincs kint? A melléd szted nem látszik?

Ebben semmi rossz indulat nincsen csak szimplán szerintem erdekessebbé tudod tenni magad ha kicsit külsőleg is titokzatosabb vagy és időről időre mutatod meg magad jobban. Ennyi az egész.

2021. jún. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!