Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/Férfiak véleményt kérnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak véleményt kérnék Mi llehet az oka? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam "randiztam" egy fiúval ő 17 én 15 és minden jó volt sétáltunk, beszélgettünk és a végén megakart csókolni a játszótéren de én első alkalommal visszautasítottam, majd mentünk tovább és nem zavarta sőt mondta is hogy ideálisabb alkalomkor. Még sétáltunk nagyon jó kedve volt a végen megis ölelt. Miért van Az hogy facebookon nem is keresett? Netán nem érdekelném? Ma az iskolában is elmentem mellette egy osztálytársammal és olyam zavartnak tűnt odasem nézett nem is köszönt. Esetleg azt várja hogy én keressem? Válaszokat előre is köszönöm!

2017. jún. 6. 19:08
 1/1 anonim válasza:
Lehet hogy szégyell téged a barátai előtt vagy titokban akarja tartani a kapcsolatotokat.Esetleg csak játszik veled hiszen azért 2 év kor különbség sokat számít ilyen fiatalon.Azt javaslom hogy te kezdeményezz és kérdezd meg hogy ő mit akar egy őszinte kapcsolatot vagy csak szórakozik veled.
2017. jún. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!