Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, pontoznátok a következő női beceneveket 1-10 között? Tita, Nyunya, Dudi. És véleményt is irjatok roluk!
Figyelt kérdés
Ha lányként kommentelsz, légyszi ird oda azt is :)2016. febr. 9. 18:00
1/6 anonim válasza:
1-1-1.
Csak azért nem nulla mert azt kérted 1-10 között.
Véleményt?
"Napi fárasztó"
3/6 opened paradise válasza:
Mármint magának adja,vagy nekem?
A tita tuki,mert az cica:D
A dudiról Csapó Gábor ugrana be.
A nyunya no komment.
Nem pontoznék.
4/6 anonim válasza:
7-4-4.
Én az egyik kolleginát Kisfecskének neveztem, tetszett neki; szerintem te is hasonlóval próbálkozz inkább;)
5/6 anonim válasza:
Hát nem állna rá a szám, hogy így hívjak valakit...inkább megmaradok a keresztnevénél....:D
6/6 anonim válasza:
Én is szoktam titázni pasimat meg ő is engem.:D Igazából először rohadtul idegesített, mert cica is meg dedós is de megszoktam. Régebben volt egy reklám, amiben a legjobb becenevet keresték vagy nem tudom biztosan, hogy ez volt-e a nyerő kategória de az egyik hirdetőplakátján megláttam ezt: kókuszmenyétke
Soha nem hívnám így párom de szerintem baromi vicces volt. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!