Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezen az oldalon vannak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon vannak olyan emberek, akik tényleg képesek tanácsot/véleményt adni, vagy csak unatkozó egyének töltik itt az idejüket? 24N

Figyelt kérdés
Mármint nekem nem gond, nem azért írom, kérdezem. A saját szempontomból érdekel csak, hogy van e itt bármi értelme tanácsot kérni? Van e tapasztalt ember, aki jól átlátja a dolgokat, a saját környezetében is tevékenykedik, mint "tanácsadó"?
2015. aug. 14. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez épp olyan, mint megkérdezni, hogy "kérdezhetek valamit?".

Nyilván egy értelmes kérdésre - normális megfogalmazás mellett - jobb esetben - értelmes válaszok is fognak jönni. :)

24/F

2015. aug. 14. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Én képes vagyok, és szívesen adok is. Mondd, miben segíthetek?
2015. aug. 14. 19:40
 3/9 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Elég sok mindenkinek segítettem már. Pozitívak voltak a visszajelzések. 27/F
2015. aug. 14. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Külső szemmel mindig reálisabban látja át az ember az eseményeket/ történeteket.

Szoktam itt kérdezni, és meglepő mód álltalában jók a válaszok. Utólag visszagondolva, jó tanácsokat adtak az emberek itt. Hisz ahogy múlik az idő, annál kevesebb érzelem/érzés van a régebben történtddolgokban, így utólag már szinte mi is külső szemmel és érzelemmentesen látjuk a velünk történt dolgokat. S csak ekkor tudjuk megmondani, jó volt-e a döntésünk akkor. Nekem álltalában sok jó segítség, meglátás, észrevétel jön a válaszolóktól.

2015. aug. 14. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen vannak, vannak normális válaszoló emberek, de hülye, vagy retardált kérdésekre aminél az ember a fejét fogja h atya úr isten h lehet ennyire hülye, azokra ne csodálják ha nem jön normális válasz.
2015. aug. 14. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
"Mármint nekem nem gond, nem azért írom, kérdezem. A saját szempontomból érdekel csak, hogy van e itt bármi értelme tanácsot kérni?" Azt hiszem neked nem érdemes itt tanácsot kérned. Két egymást követö mondatodban ellenkezöt állitasz.
2015. aug. 14. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Bar nem hivatasszeruen, de en pl. spiritualis 'gyogyitassal' foglalkozom, ami az en (aktualis) szintemen egyelore tanacsadasban merul ki. Mivel en mar egy ideje probalok kapcsolodni a MasikFelemmel (mert megtalaltam Ot), olyan kerdesekben igyekszem segiteni leginkabb, akik felismerni velik az Igazit valakiben.
2015. aug. 14. 20:12
 8/9 A kérdező kommentje:

# 6 Omg...

"Mármint nekem nem gond, nem azért írom, kérdezem" --> mert nem az én dolgom, hogy ki miért jár ide, nem provokáció akar lenne

"A saját szempontomból érdekel csak, hogy van e itt bármi értelme tanácsot kérni?" --> de mivel tanácsot kérnék, megkérdezem, van értelme?

2015. aug. 14. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egyik hobbim, hogy tanácsot osztok véleményt formálok itt és más oldalakon is próbálok segíteni, megoldani az embereknek a problémáikat. Igazándiból nem várok semmiféle eredményt, ha a sok összevissza dumálásból, csak egy fél olyan mondatom van, amitől valakinek valami hasznos gondolat jut eszébe, akkor már megérte. Segíteni jó dolog másoknak, csak ezért csinálom. (jah meg hátha talán rájövök közben, hogy hogyan oldhatnám meg a saját bajaimat is, de ez talán nem annyira gáz dolog szerintem)
2015. aug. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!