Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál-e valakiről véleményt kialakítani egy fotója alapján?
Persze, hogy szoktam. Mindenki szokott, aki lát. Aki azt mondja, hogy nem, hazudik. Az előítélet természetes dolog, mégis negatívnak van beállítva. Van pozitív előítélet is. És az se megvetendő, ha negatív előítéleted támad valakire nézve. Az előítéleteket az eddigi emlékeinkből, tapasztalatainkból gyártjuk. Ez is egy megtanult dolog, egy védekező rendszer magunk részére.
A probléma az, amikor valakit az előítéletünk alapján beskatulyázunk és meg se ismerjük, “mert úgy is olyan”.
Szóval én előítéletes vagyok. Alkotok első pillantásra, vagy képről véleményt.
(Egyébként ezek is lehetnek sokat mondóak, hiszen pl valakinek a stílusa már egy fotón is látszik)
Rossz tulajdonság, de ez szerintem minimálisan minden emberben megtalálható - már mint az, hogy előítéletesek vagyunk. Nálam ez úgy néz ki, hogy a tipikus páva b**i srácokat kapásból elítélem, és a hozzájuk hasonló "egyéniséggel" rendelkező fiatalságot. A lányokkal kapcsolatban ugyan ez a helyzet, ha a p***áját és a melleit tolja bele a kamerába.
Tudom nem feltétlen kellene minden ilyen embert elítélnem, de egyszerűen van egy berögözött tapasztalatom az itteni "fiúkákról" és "lánykákról" . Egyszerűen nem szimpatikus a stílus amit képviselnek, normálissal pedig nem sikerült összefutnom még közülük sajnos. :D
menj fel a badoora, tinderre...
Szerinted szoktunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!