Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szoktál-e valakiről véleményt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál-e valakiről véleményt kialakítani egy fotója alapján?

Figyelt kérdés
Avagy mennyire vagy előítéletes?
2019. máj. 16. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Véleményt nem, csak a nevét szoktam megtippelni.
2019. máj. 16. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem, mert amíg nem ismerem, nem tudhatok róla semmit. Miért is gondolnék bármit rosszat bárkiről, ha azt sem tudom, ki az?!
2019. máj. 16. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Persze, hogy szoktam. Mindenki szokott, aki lát. Aki azt mondja, hogy nem, hazudik. Az előítélet természetes dolog, mégis negatívnak van beállítva. Van pozitív előítélet is. És az se megvetendő, ha negatív előítéleted támad valakire nézve. Az előítéleteket az eddigi emlékeinkből, tapasztalatainkból gyártjuk. Ez is egy megtanult dolog, egy védekező rendszer magunk részére.

A probléma az, amikor valakit az előítéletünk alapján beskatulyázunk és meg se ismerjük, “mert úgy is olyan”.

Szóval én előítéletes vagyok. Alkotok első pillantásra, vagy képről véleményt.

(Egyébként ezek is lehetnek sokat mondóak, hiszen pl valakinek a stílusa már egy fotón is látszik)

2019. máj. 16. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Rossz tulajdonság, de ez szerintem minimálisan minden emberben megtalálható - már mint az, hogy előítéletesek vagyunk. Nálam ez úgy néz ki, hogy a tipikus páva b**i srácokat kapásból elítélem, és a hozzájuk hasonló "egyéniséggel" rendelkező fiatalságot. A lányokkal kapcsolatban ugyan ez a helyzet, ha a p***áját és a melleit tolja bele a kamerába.

Tudom nem feltétlen kellene minden ilyen embert elítélnem, de egyszerűen van egy berögözött tapasztalatom az itteni "fiúkákról" és "lánykákról" . Egyszerűen nem szimpatikus a stílus amit képviselnek, normálissal pedig nem sikerült összefutnom még közülük sajnos. :D

2019. máj. 16. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk, hogy te vagy az a gyökér aki egy ideje itt hirdeti a rákos kérdőívét?....
2019. máj. 16. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as válaszát gondolom én is. Szerintem természetes dolog az előítélet, ez az egyik védelmi funkciónk ami megvéd rengeteg negatív élménytől, de nem szabad egyből elkönyvelni valakit valamilyennek, mindig nyitottnak kell lenni a személyben való (kellemes/)csalódásra és sok esetben ez a hirtelen vélemény változás az, ami ad valami pluszt/érdekességet a szemünkben az embernek (legalábbis nálam így van).
2019. máj. 17. 04:41
 7/7 anonim ***** válasza:

menj fel a badoora, tinderre...

Szerinted szoktunk?

2019. jún. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!