Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik évfolyamtársam elhívott randizni aki nagyon nagyon bejön nekem. Mehetek így? Mozi és ha minden igaz utánna buli. Tényleg nagyon tetszik. Minden véleményt szívesen veszek ha az nem kötekető. Ha számít 19 vagyok.
2021. jún. 7. 17:39
11/19 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el még semmit. Jelen pillanatban nagyon elbizonytalanodtam hogy jó választás e.
2021. jún. 7. 20:51
12/19 anonim válasza:
Mégegyszer jól nézel ki benne. Én is lány vagyok szóval ez elismerés:)))
Csak picit sokat mutat. SZERINTEM.
A pasit nem ismerem.
13/19 A kérdező kommentje:
12: a mell részére gondolsz? Középpen összébb lehet húzni még. Amúgy köszönöm!
2021. jún. 7. 21:04
14/19 anonim válasza:
Sok. Egyetlen pasi számára sem lesztek komolynak tűnő lányok, ha így, ennyire túlzásba esve dögösen öltözködtök már a legelején is. Egyszerűen azt a jelzőt kapcsolja be a pasiban, hogy ez a csaj könnyen megkapható, és ilyen barátnőt senki nem akar. Ezt értsétek meg lányok.
15/19 anonim válasza:
Szerintem is sok, nagyon nyitott az eleje, kint van a mell.
16/19 anonim válasza:
Csinis vagy de ez nagyon túlzás. Ha csak buli lenne akkor azt mondom ok. De randi+moziyhoz nagyon sok. Nagyon rövid és túl nagy avdekoltázsa, és még csillog is. Itt nagyon érvényesül a kevesebb néha több mentalitásn
17/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
Szerintem is kicsit sokat mutat első randihoz képest, meg azért a mozihoz túl sok. De egyébként csini szerelés, a buliba teljesen jó:)
19/19 anonim válasza:
Jól sikerült a randi? Ezt a ruhát vetted fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!