Van olyan srác aki hordana szoknyát?( részletek lent)
Én hordanék kiltet, hogy szellőzzenek a golyóim.
26F
Engem inkább a pszichológiai háttere érdekel, hogy ha az illető nem skót, akkor "férfiként" miért vonzódik egy szoknyához, hogy ő maga viselje? Miért gondolja azt, hogy ez rendben van? Otthon mi a helyzet nálatok? Anyukáddal és apukáddal milyen a viszonyok?
Azt ugye tudod, hogy valami nincs rendben odabent nálad.
Egyre betegebb ez a világ, egyes pasikból lány lesz, egyes csajokból meg pasi. Megérett ez a világ a pusztulásra, egy jó tisztító tűzre.
Aham, nem akarsz lánynak kinézni, de egy női ruhadarabot akarsz utcára felvenni.. 🥴😒🤔 Ez tényleg logikus.
A szoknya elleneseknek üzenném, hogy amilyen bő szárú térdig érő “rövid nadrágot” hordtok nyáron, az is úgy néz ki messziről mintha szoknyát viselnétek.
Akkor már mi a gond, hogy a szára egyben van e , avagy külön?
Régen rockfesztiválokon mindig egy fekete szoknyát hordtam. Poén, ráadásul sokkal komfortosabb bármilyen nadrágnál.
A fentebb linkelt tactical kilten már én is elgondolkoztam, hogy hétköznapi viseletnek is jó lenne.
Én hordanám szívesen, de nem merem szintén a társadalmi nyomás miatt.
Egy fekete szövet rakott szoknyát szeretnék felvenni.
Sajnos lányokon már nem látni, én pedig kíváncsi vagyok, milyen érzés viselni, de még nem volt rajtam soha.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!