Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan srác aki hordana...

Van olyan srác aki hordana szoknyát?( részletek lent)

Figyelt kérdés
16 éves hetero srác vagyok, fekete cuccokat hordok. Egyik nap láttam egy nőt hosszú fekete műbőr szoknyában, és arra gondoltam hogy ez jól menne a stílusomhoz. Fontos lenne hogy nem akarok lánynak kinézni és nem is izgat szexuálisan a szoknyaviselés. Az érdekelne, hogy van e meg srác aki hordana csak társadalmi nyomás miatt nem mer mint én. Valamit az is érdekelne hogy mit gondoltok erről (fiúk, lányok válasza is érdekel)

2022. jan. 7. 23:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem semilyen fajta ruhadarab nem nemhez kötött! Az már más kérdés hogy milyen lenéző és megvető szavakat kapsz mas együgyű és szüklátókörű embertől. 21/L
2022. jan. 7. 23:50
 2/25 anonim ***** válasza:
91%

Én hordanék kiltet, hogy szellőzzenek a golyóim.

26F

2022. jan. 8. 03:43
 3/25 anonim ***** válasza:
22%

Engem inkább a pszichológiai háttere érdekel, hogy ha az illető nem skót, akkor "férfiként" miért vonzódik egy szoknyához, hogy ő maga viselje? Miért gondolja azt, hogy ez rendben van? Otthon mi a helyzet nálatok? Anyukáddal és apukáddal milyen a viszonyok?

Azt ugye tudod, hogy valami nincs rendben odabent nálad.

Egyre betegebb ez a világ, egyes pasikból lány lesz, egyes csajokból meg pasi. Megérett ez a világ a pusztulásra, egy jó tisztító tűzre.

Aham, nem akarsz lánynak kinézni, de egy női ruhadarabot akarsz utcára felvenni.. 🥴😒🤔 Ez tényleg logikus.

2022. jan. 8. 06:22
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodtan hordj szoknyát ha tetszik, magadnak akarj megfelelni ne másoknak
2022. jan. 8. 10:03
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Katonait láttam már idehaza, 2x. Egyiket lövész versenyen, a másikat egy tetoválós srácon.

2022. jan. 8. 10:29
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérlek, csak a te érdekedben, ne tedd! XD
2022. jan. 8. 11:17
 7/25 anonim ***** válasza:
63%

A szoknya elleneseknek üzenném, hogy amilyen bő szárú térdig érő “rövid nadrágot” hordtok nyáron, az is úgy néz ki messziről mintha szoknyát viselnétek.

Akkor már mi a gond, hogy a szára egyben van e , avagy külön?

2022. jan. 9. 09:53
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hordj azt ami tetszik és komfortosan érzed magad benne.Ha ez a szoknya akkor hordj szoknyát ha ez egy ruha akkor hordj ruhát.Nem a ruha dönti el ,hogy valaki férfi vagy nem.Azok akik a roppant szellemes kommenteket írkálják azok se férfiak.
2022. jan. 10. 19:12
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Régen rockfesztiválokon mindig egy fekete szoknyát hordtam. Poén, ráadásul sokkal komfortosabb bármilyen nadrágnál.

A fentebb linkelt tactical kilten már én is elgondolkoztam, hogy hétköznapi viseletnek is jó lenne.

2022. jan. 11. 07:54
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Én hordanám szívesen, de nem merem szintén a társadalmi nyomás miatt.

Egy fekete szövet rakott szoknyát szeretnék felvenni.

Sajnos lányokon már nem látni, én pedig kíváncsi vagyok, milyen érzés viselni, de még nem volt rajtam soha.

26/F

2022. jan. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!