Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan srác aki hordana...

Van olyan srác aki hordana szoknyát?( részletek lent)

Figyelt kérdés
16 éves hetero srác vagyok, fekete cuccokat hordok. Egyik nap láttam egy nőt hosszú fekete műbőr szoknyában, és arra gondoltam hogy ez jól menne a stílusomhoz. Fontos lenne hogy nem akarok lánynak kinézni és nem is izgat szexuálisan a szoknyaviselés. Az érdekelne, hogy van e meg srác aki hordana csak társadalmi nyomás miatt nem mer mint én. Valamit az is érdekelne hogy mit gondoltok erről (fiúk, lányok válasza is érdekel)

2022. jan. 7. 23:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

10.

Ne legyél nyúl. Az emberek többsége azért nem próbál ki bizonyos dolgokat az életben, mert mindég az idegenekkel foglalkozik.

Mi férfiak vagyunk a teremtés koronái, és mégis mi vagyunk a gyávák?

Bezzeg a nők bátrabbak ezen a téren.

Talán példát kéne venni róluk, és nekik miért ilyen könnyű? Mert pont mi férfiak könnyítjük meg az ő dolgukat, a hozzáállásunkkal, de magunkra nem kéne gondolni?

2022. jan. 11. 14:59
 12/25 A kérdező kommentje:
A 11-es mond valamit. Ha nem Magyarországon élnék még lehet hogy ki is próbálnám de itt vannak olyan emberek akik mellett nem szivesen megyek el szoknyában.
2022. jan. 11. 19:53
 13/25 anonim ***** válasza:
31%

Nem attól leszel, hű de férfi, és a teremtés koronája, meg bevállalós, hogy nőként fogsz öltözködni hímneműként.

Ez a világ sajnos már nagyon beteg. Egy jó kis tisztító tűz ráférne.

2022. jan. 11. 20:42
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Akkor a nők is térjenek vissza a szoknya hordáshoz. Csak és kizárólag szoknya.
2022. jan. 12. 07:44
 15/25 anonim ***** válasza:

Felőlem. 🤷 Én eddig is jobban szerettem szoknyába járni, mint nadrágba.

2022. jan. 12. 07:46
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

13!

Igazad van, én férfi vagyok és maradok, attól függetlenül, hogy SZOKNYÁBA járok.

Bár ha egy kicsit foglalkozok a gondolat meneteddel, akkor szerintem jogosan teszem fel a kérdést, hogy ha szerinted én női ruhába járok a szoknya miatt, akkor a nők meg férfi ruhában a nadrág miatt?

Vagy! Nézzünk vissza az időben és belátjuk, hogy a nők is vették a bátorságot és írhatom szerintem így lenyúlták tőlünk a nadrágot.

Ezzel uniszexé téve ezt a ruhadarabot.

Akkor ki a bátrabb? Nekünk férfiaknak ez miért nem megy?

Az ókorban például a római légionáriusok is szoknyába harcoltak, csak abban az időben tunika volt a neve.

Ők talán női ruhát viseltek? Szerintem roppant férfias volt összhatásilag a ruházatuk, menet felszerelésük.

2022. jan. 12. 09:43
 17/25 anonim ***** válasza:
15%

Te tanulatlan, az ókorban az nem szoknya volt, hanem tunika és tóga.

[link]

A Biblia is megírta, hogy egy idő után a férfiak el fognak nőiesedni, a nők pedig el fognak férfiasodni.

Egyébként pedig, ha már hozod a történelmet, az egész történelem során a nők állandóan el voltak nyomva a férfiak által, sokszor még a mai napig is, lásd iszlám állam. Nehogy már most essen egy kis csorba az egótokon, hogy a nők is felvettek nadrágot. Hűha..

2022. jan. 12. 09:54
 18/25 anonim ***** válasza:
53%

17!

Mielőtt személyeskedsz, előbb fuss neki a szövegértelmezésnek.

Leírtam igaz, hogy az ókorban a légiósokon szoknya volt, de utánna írtam is hogy tunika. Ami külsőre úgy néz ki mint egy szoknya.

És ha már górcső alá vesszük a te stílusodat, akkor megválaszoltá válik hogy a nők miért is voltak elnyomva a történelem során.

Ha teret engedünk nektek akkor átveszitek a hatalmat, amivel nem tudtok bánni, és látjuk hogyan viselkedtek.

Az iszlám mind tudja ezt.

2022. jan. 12. 11:13
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Az iszlám nem tud semmit, elfajzott fanatikusok nulla értelmi és érzelmi intelligenciával.

Egy normális gondolkodású férfi nem fog női ruhákat felvenni, hacsak nem transzfesztita beállítottságú.

Nem baj, hamarosan majd jön a tisztítótűz, és mentek majd Luciferhez.

2022. jan. 12. 11:22
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok egy hívővel vitatkozni, meg van róluk a véleményem…

De annyit még megkérdeznék, hogy mi a véleményed a skót kiltről?

Azt normális gondolkodású férfiak hordják.

De azt is írhatnám, hogy a nadrág pedig férfi ruha, de ha nőn látom az nem normális gondolkodású mert férfi ruha van rajta.

Persze csak ha veled érvelek logikusan.

2022. jan. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!