Melyik csoportba tartoztok?
1. Akik úgy hordják a márkás ruhákat, mintha hirdetőtáblák lennének, nagy betűkkel virít a BOSS felirat
2. Akik visszafogottan hordják a márkákat (pl a póló/pulóver oldalán van egy kicsi Tommy Hilfiger jelölés)
3. Nem költenek/nem érdekli őket a márka
Talán a 3.
A márka nem érdekel, de nem veszek gagyit. Próbálok jó minőségű ruhákat venni, még ha nem is a nagy márkákból. Inkább legyen kevesebb ruhám, de azok jó minőségűek, amiket szeretek, tartósak és jól érzem magam bennük.
Másban is ilyen vagyok. Pl autókban is a kívülről szolid, átlagos autókat szeretem, amik a tulajdonságaik alapján tudnak meglepetést okozni. Pl valami 1.4-es pöcsköszörű BMW-t (csak hasraütésszerűen írtam egy példát) soha nem vennék csak a márkajelzés miatt.
2-3
azert azt nem mondanam, hogy nem koltok a markara es nem erdekel egyaltalan, de nem ez a szempont.
oltozkodni tobbnyire fast fashionbol szoktam, de ott is keresem a jobb minosegu, igenyes darabokat. tehat szerintem egy zara logoval pl. nem lehet ‘menozni’ amugyse, de kinek mi. ilyen tommy hilfiger es hasonlo sznob cuccokra meg nem fogok 10x annyit kiadni, amikor egy fokkal se jobb a mint a kirrektebb fast fashion darabok, csak dragabb.
markas, jo minosegu cipore viszont nem sajnalom a penzt. van olyan is (pl. borcipok), amiken nem latszik semmi markajelzes, de ertelemszeruen pl. az adidas, nike stb edzocipokon latszodni fog.
Hogy megtörjem a jeget, én is válaszolnék.
Én az 1.-2. Kategóriába tartozom. Pl. Imádom a Classic Levi’s Pólókat a nagy írással, kb minden színkombóból van.
A másik nagy kedvencem a Ralph Lauren galléros pólóshirt-ök a Jobboldalt nagy (Big Pony) lovas logóval, na ezekből vicc nélkűl minden Főbb-Szín kombó a palettáról megvan (már amiket gyártottak ugyebàr, kb 15. Főszín és vagy 50+ Keverék/Fura szín létezik amúgy a net szerint ebből a modellből)
Viszont a Tommy Hilfiger Klasszikus Pullóvereiből az össze kb 12 dbm ami van a ‘kis’ jelzéses
Viszont hidegebb időkben a Katonai ,stílust’ követem ahol tök mindegy hogy milyen jelzés van rajta kívűl (de azért ezekből is csak az ismertet veszem (ugyebár vannak elismert katonai márkák mint pl. Haix vagy az Alpha Industries de ezeket a fene se ismeri a normál emberek közűl) (Vagy ami megfelel az igazi katonai normák/szabályozásoknak)
Viszont az ilyen cuccokon ha van is akkor is hangyapötsni a logó, akármilyen meglepő is :) (na nem) mert ugyebár a funkcionalitás, kényelmesség,biztonság a fő szempont ezeknél.
Látom eddig csak egy ember merte leÍrni az 1-est :D
Én is 1 és 2 keveréke vagyok. Nagyon sok ruhám van. Van ilyen is, olyan is.
Van olyan D&G pólóm, amin fekete alapra telibe 72-es betűmérettel van rajta hogy DOLCE & GABBANA MILANO. Illetve van olyan Hugo Boss pólóm, ami fekete alapon fekete felirat a szokásos bal mellkas felett, ha nem jössz 5 centire, meg sem mondod mi az.
Azt veszem meg, ami tetszik. Ha épp olyan a ruha, hogy olvasható a logó, akkor azt. Ha olyann tetszik amin nincs is logó, akkor meg azt. Nem a logó mérete határozza meg nálam, hogy valamit megveszek-e vagy nem. Tud tetszeni egy nagylogós ruha is, meg tud nem tetszeni egy logó nélküli is. Illetve fordÍtva.
A 30 ezres Prada pólóm mellett (amin ott virÍt a Prada logó) ott lóg az 5000 Forintos Bershkás madaras logómentes póló. Szeretem mindkettőt.
Szerintem nyugodtan lehet tartani a ruhatárban ilyet is, olyat is.
Általában a "savanyú a szőlő" emberek szólják meg a logós pólókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!