Ti melyik csoportba tartoztok?
Ismerkedés folyamán
1, olyan partnert keresel ,akinek a személyiségéhez tudsz vonzódni, olyan dolgokra figyelsz elsősorban amik ösztönösek és csak utána jön az összes többi tanult és egyéb tulajdonsága(genetika,intelligencia,értékrend)
2. a célhoz keresel embert, vagyis nagyjából van elképzelésed arról, milyen tulajdonságokkal bíró partnerre van szükséged, és ezen elsődleges kritériumok mentén szelektálsz és utána jön a személyiség.
Nemet és kort is írjatok.... :)
Az első... és a második, bár az nem tudatosan. Sőt, ami azt illeti, egyáltalán nem tudatosan válogatok. De van néhány kritériumom, amik nem olyanok, hogy ha nem tudom előre, akkor tetszik a pasi, amint megtudom, már nem... Ezek első ránézésre is látszanak a másikon, magassága, csöves-e, tiszta, igényes-e, hasonlók. Ezeket nem tudatosan nézem, és pipázom vagy kihúzom egy elképzelt listán... Ezek egyszerűen hozzájárulnak az első benyomáshoz és ahhoz, hogy tetszik-e a másik, vagy sem.
Szóval szerintem én ilyen keverék vagyok, csak egyik sem tudatos verzióban. Az első lehetőségnél meg nincs sorrend, a megjelenése, észrevétel sorrendjében történik a szelekció. Mert lehet, hogy bemutatkozásnál nagyon szimpatikus a mosolya, de aztán megszólal, és több tíz IQ pontot zuhan a teremben az átlag... És még csak az után jutok el arra a szintre, hogy "genetikai elemzést" végezzek rajta: kinézet, illat, ilyenek.
Szóval egy harmadik csoportba tartozom: aki nem tudatosan szelektál, az érzelmeire és benyomásaira hagyatkozik ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!