Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti melyik csoportba tartoztok:...

Ti melyik csoportba tartoztok: Azokéba, akik kendőzetlenül megmondják a véleményüket a másiknak vagy azokéba, akik viccesen-ironikusan szólnak be a másiknak?

Figyelt kérdés
(Akár azt is ki lehet fejteni, hogy melyik a jobb vagy a rosszabb, ha valakinek kedve van hozzá.)
2014. jún. 10. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor mi. Általában a második, mert alapvetően ilyen ironikus, szarkasztikus természet vagyok, de van, amikor az első.
2014. jún. 10. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor hogy, de általában igyekszem megtartani a negatív véleményeimet és nem minden áron a másik orrára kötni, hogy mit is gondolok, hosszú távon sok vitától, veszekedéstől, problémától kíméli meg magát az ember így.
2014. jún. 10. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy kicsit ez, egy kicsit az. Megmondom a véleményemet, de igyekszem úgy tenni, hogy ne legyen bántó, ne támadjak.

A véleményem a tárgyról és nem a személyről szólnak. Mást jelent a "buta vagy", mást a "butaságot tettél". Nem tudom, érthető-e.

2014. jún. 10. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez elég személyre szabott, kinek mer beszólogatni az ember, sajnos azoknak nem, akiknek kellene...

Akinek meg beszólok, mindig megsajnálom, mert nem érdemli meg, mert vele meg lehet tenni.

2014. jún. 11. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam beszólogatni, általában hallgatni bölcsebb dolog, erre rájöttem. De azt, hogy egyenesen beszélek, vagy inkább ironikusan az adott ember határozza meg. Van akivel lehetek őszinte, van aki meg felkapja rajt a vizet. Komoly dolgoknál viszont sosem ironizálok.
2014. jún. 11. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Mikor mi. Állítólag nagyon jó érzékem van ahhoz, hogy úgy oltsak valakit, hogy mindenki észrevegye, csak ő ne.

Amúgy kisebb dolgokban szarkasztikus, ironikus szoktam lenni, de mikor tényleg felcsesz valami, akkor face to face kimondom, amit gondolok.

2014. jún. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!