Hogyan kell kezelni az idegesitő, akaratukat, véleményüket rám eröltetni akaró emberfajzatokat?
Eddigi életem során szinte mindig került egy olyan ember az életembe aki besorolható az okostóni mindentudó kategóriába és aki abban leli kielégülését hogy fennhangon kinyilvánitja véleményét, és úgy tesz mintha a te véleményed szart sem érne, csak az a jó amit ő csinál, mond. Akkor is kioktat ha ne kéred, ha diplomatikusan más véleményt fogalmazol meg, akkor csóválja a fejét, és látszólag nem lehet kizökkenteni, mindig ugyanazon a magabiztos, már helyenként önteltnek is nevezhető magas hanszinen beszél (szónokol). Elkerülni jó lenne, csak most sajnos nem lehet.
Annyi a baj hogy 5 perc beszélgetés alatt úgy fel tud húzni hogy több óra kell amig teljesen elfelejtem, mivel én pont az ellentettje vagyok, szelid, másokat békén hagyó.
Hogyan kezelhetem az ilyen személyt? Nem küldhetem ez mindig a fenébe amikor felzaklat...
Igen, a férjem is ezt csinálja, minél beképzeltebb valaki, annál jobban tódítja még ő is a hülyeségét, adja alá a lovat, és utána egy jót kacag az egészen.
Az értelmesebbjének néha leesik valami, és visszább vesz.
Aki meg nem , az örül neki, milyen jót beszélgettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!