Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ti melyik csoportba tartoztok?
Figyelt kérdés
A: rádmozdul valaki és kapva kaptok az alkalmon és összejöttök vele ha nincs ló jó a szamár is alapon, hátha lesz belőle valami
B: nem éritek be akárkivel, kivárjátok amíg egy olyan emberrel alakul valami akibe szerelmesek vagytok/tetszik/tudjátok hogy ez tuti jó, de addig ameddig nincs ilyen személy megvagytok inkább egyedül
2013. máj. 28. 18:17
4/14 anonim válasza:
Különc g*eci vagyok, nem tartozok én semmilyen csoportban.
5/14 anonim válasza:
B,nem érdekelnek a kompromisszumok,vagy a megfelelő vagy senki
6/14 anonim válasza:
B, mint a nevem is hehee:) :O ♥♥
7/14 anonim válasza:
Inkább B, de ha túl sokáig nem jön ilyen srác,akkor megpróbálom olyannal,aki csak szimplán tetszik.
8/14 anonim válasza:
C
Én mozdulok rá a kinézett férfira és kapva kapok az alkalmon, amikor viszonozza a közeledésem. :)
9/14 anonim válasza:
B és most nem akarok megsérteni senkit de a legtöbb lány iszonyatosan hülye. Nehéz olyat találni aki okos is meg nem egy bányarém. Én inkább várok az ilyenre, mint az agyatlanokra. Persze akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!