Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ti melyik csoportba tartoztok?
Figyelt kérdés
A: rádmozdul valaki és kapva kaptok az alkalmon és összejöttök vele ha nincs ló jó a szamár is alapon, hátha lesz belőle valami
B: nem éritek be akárkivel, kivárjátok amíg egy olyan emberrel alakul valami akibe szerelmesek vagytok/tetszik/tudjátok hogy ez tuti jó, de addig ameddig nincs ilyen személy megvagytok inkább egyedül
2013. máj. 28. 18:17
12/14 anonim válasza:
C.
Szexre elég ha jól néz ki.
De hosszú távra belülről is legyen szép.
14/14 anonim válasza:
Ha mindegy lenne kivel vagyok együtt, nem töltöttem volna egyedül majdnem az egész életem... Persze olyan 14 felett kezdve gondoltam. Alatta szerintem semmiről nem beszélhetünk, vagy legalábbis mikor én annyi voltam, akkor még haverokkal fociztunk meg ilyenek, nem csajokat hajkurásztunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!