Egyik sem. Van olyan Adidas cuccom ami feltűnően Adidas. Elég markáns a márka identitása:D
De többségében nem a márka, hanem a fazon, anyag, stílus alapján döntök. Szóval van, hogy alig költök egy ruhára és van hogy elég sokat is.
2021. dec. 20. 21:12
3/20 anonim válasza:
3.
2021. dec. 20. 21:21
4/20 anonim válasza:
Soha nem érdekelt a márka,az számomra semmit nem jelent.Voltak márkás ruháim,amiket kaptam ajándékba,és olyankor nyilván nem én döntöttem el hogy mit kapjak.Vagy volt hogy cserélgettem haverokkal,viszont csakis a kinézete miatt,mert megtetszett az adott ruhadarab,és ha megtetszett lehetett felőlem márkás is,már nem zavart,csak kellett és kész.
2021. dec. 20. 21:26
5/20 Metionin válasza:
3 és 2 keveréke, szóval alapesetben nem izgat a márka, az ár-érték arányt nézem. Viszont képes vagyok azért nem megvenni egy jó ár-érték arányú ruhát, mert hatalmas logó virít rajta.
2021. dec. 20. 21:31
6/20 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy a ruha jól nézzen ki, az a fajta vagyok, aki ezerből egyet ha hajlandó felvenni. Abban viszont nincs összefüggés, hogy ami nekem tetszik, az márkás-e. Sőt, engem ne nézzen senki se reklámbohócnak, se milliárdosnak, se menőző senkiházi hülyegyereknek, képes vagyok kivágni, levarrni, stb az ostoba virító logókat, vagy épp e miatt nem megvenni egy-egy konkrét darabot. Rám ez inkább negatívan hat.
2021. dec. 20. 21:34
7/20 anonim válasza:
2/3
2021. dec. 20. 21:37
8/20 anonim válasza:
3.
2021. dec. 20. 22:15
9/20 anonim válasza:
3.
Cipővel kapcsolatban igen rossz tapasztalataim vannak a márkásakkal. Amíg egy kínai bolti/Auchan-os, 3-4.000-es vacakkal elvagyok fél-1 évet, a márkásakat hordom vissza rendszeresen garanciában 1-2 hónap után és visszakapom úgy, hogy semmit nem kezdtek vele, de legalább beszántották a garanciát, mert nem rendeltetésszerűen használom... a lábamon hordom, bäszki... :D Tény, hogy többet megyek, mint egy átlagember, de nem a Mount Istenverését mászom meg benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!