Van itt olyan lány, aki ilyenkor is (vastag) nejlonharisnyával hordja a szoknyát? Vagy ahhoz már túl hideg van?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 04:27
21/25 anonim válasza:
Nyilván van itt valami félreértés, havat lapátolni, huzamosabb ideig a szabadban lenni én sem nylonharsinyát veszek fel. (amúgy combközéptől lábszárközépig érő szoknyáim vannak) De annyira, amíg elsétálok a busztól, metrótól a konyvtárig, munkahelyig, abba belefér. Nem fázom, és nem fázom f l. Nyilván nem ülök le
22/25 anonim válasza:
Bocs, valami miatt ezen az oldalon nem engedi a telóm javítani az elgépelést, bejönnek ilyen vonalak.
Szóval hidegben nem ülök le a buszmegállóban. Amúgy 80-100 denes harisnyát hordok többnyire, mivel nagyon könnyen kiszakadnak.
23/25 anonim válasza:
Nalunk 18-20 fok van delutan (reggel 10-12) de pamut harisnyat szoktam ruha/szoknya ala venni
24/25 anonim válasza:
Én télen a minuszokban is nylonharisnyát hordok, mivel ez tetszik, a kabátom konkrétan bokáig ér és azért nekem a suliba bemenni nem egy nagy mutatvány, igazából pár perc. Nyilván helyzetfüggő, hogy mennyire megy ez szembe a józan gondolkodással, szerintem mindenki el tudja dönteni magának.
25/25 anonim válasza:
Szintén nylonharsinyát hordok télen is. De különben nem is értettem soha mások sopánkodását, hogy majd jól fel fogok fázni. Ha fázom, vagy tudom, hogy fázni fogol,. melegen öltözöm, a titok a rétegekben van. Régen farmerben jobban fáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!