Tényleg rossz ötlet a fehér télikabát?
képek alapján hófehér. hát igazából, hogy hozzányomjanak valamihez a villamoson annak kevés esélye van mert vidéken szerencsére eltudom kerülni kényelmes távolságban az embereket, hogy ne érjenek hozzám, ha pedig pesten járok is inkább gyalogolok mert ahová szoktam járni fejből tudom hova kell mennem esetleg tömegesebb helyen kell vigyáznom vagy addig felvennem a feketét.
anyagra hogy milyen jó kérdés képek alapján talán orkán vagy poliészter de tessék hátha te vagy valaki jobban megtudná mondani milyen anyag
Csak olyat vennék, ami otthon mosható.
Nekem volt még régen olyan, ami fehér és csak tisztítóban tisztítható, azt utáltam emiatt. Buszon kapaszkodás miatt 1 hét alatt undorító szürke lett a csuklónál az ujja, mikor rámfröcskölték az autósok az olvadt hólét akkor az egész kabát foltos lett, brr. Én nem szerettem.
Ha mosható akkor legalább ezeket lehet orvosolni otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!