Mi a véleményetek ha egy fiú bodyt vesz fel ebben az időben?
Figyelt kérdés
Vehetnek fel bodyt fiúk is vagy csak lányok? Szerintem praktikus ruha darab, csak nem tudom mit szólnak hozzá mások, vagy ne foglalkozzak vele?2021. nov. 15. 11:58
1/21 anonim válasza:
Egyáltalán lehet kapni férfi bodyt?
Bocsi, de ilyenről még sose hallottam.
2/21 anonim válasza:
Csak a homárok hordják.
FÉRFI, az aláöltözőt visel.
3/21 anonim válasza:
😝😝🤮🤮🤮🤮🥦🥦🥦🤦♀️🤦♂️🤦♀️🤦♂️
Ez elég legalja szint, hurrá menj csak Barbi babázni, kicsi pónizni lányok közé te kislány.
4/21 anonim válasza:
Szinten vannak a kommentelők, az ilyenek az igazi kemény férfiak.
Ajajj..
5/21 anonim válasza:
Vehetel természetesen!.
Én veszek és szeretem is!! Tényleg nagyon praktikus!!!
A többinek üzenem, mennyenek ők barbizni!!!!!
6/21 anonim válasza:
Létezik férfiaknak body, de én még csak eBayen láttam. Hetero pasiként nőit hordok. Biztonságosan takarja a derekemat. A barátnőmet nem zavarja, más meg úgysem látja. A női is lehet jó, ha olyan a kiállítás, hogy a csomag benne marad. Ha nem vagy nagy darab vastag a kezű, akkor jó lehet méretre.
7/21 anonim válasza:
Mit veszel fel akkor, ha valóban hideg lesz?
8/21 anonim válasza:
Élmény lehet benne egy hasmenés.
9/21 anonim válasza:
Szerintem megint egy olyan kérdező, aki nem tudja milyen ruhadarab az a body.
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!