Mi a véleményetek ha egy fiú bodyt vesz fel ebben az időben?
És hugyozni hogy fogsz benne, levetkőzöl teljesen?
Esetleg a 2.fazonról el tudom képzelni hogy alul/ hátul az ülepénél patentos mint a női body, de elég nevetségesen festene az is pl munkahelyi wcn ha látná valaki..
14!
És ennyi.
Máris segítettél a sok küllőhibás ötlettelennek.
Van egy pár olyan fajta body ami olyan mint egy sima hosszú ujjú póló, csak alul összes tudod kapcsolni. Én is sokat hordok és a férjem is szokta, sima olyat amin semmi cicoma nincs.
Ennyi degenerált embert úristen, mi van ha egy fiú bodyt vesz fel??? Uhh ja szerintem csak csupán irigyellitek a kérdezőt, na de se baj nem kell foglalkozni vele:)
16!
Ha még nem volt elég a hülyékből, akkor látogass el ide:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Ezeket legszívesebben a dunába lőném!
Sajnos ilyen az ország férfi lakosságának a túlnyomó része, rettegnek a nőies ám de kényelmes ruháktól, mert ők csak férfi ruhákban maradnak férfiak, természetesen egymás előtt!
Semmi, vedd fel nyugodtan, nem egy ruha darabtól leszel meleg vagy kevésbé férfias.
A válaszolok fele frusztrált ne is törődj velük
Úgy sem látja rajtad senki azt hogy mi van rajtd. Amúgy meg szerintem a body nincs sem nemhez sem korhoz kötve 40 éves férfiként hordok bodyt és szeretem csúcs szuper, szinte a kedvenc ruhám.
Pontzzatok le le nézőek!!!!!
11-es
A trikó meg a póló is egyrészes és az is védi a derekat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!