Van itt olyan lány, aki ilyenkor is (vastag) nejlonharisnyával hordja a szoknyát? Vagy ahhoz már túl hideg van?
Halálra fagynék, ha télen, kint nem lenne rajtam legalább két nadrág.
Viszont előfordul, hogy fekete skinny farmer fölé felhúzok egy miniszoknyát. Általában tetőtől talpig feketében vagyok, esetleg a szoknyán lévő kockamintában van más szín, így olyan hatást kelt, mintha csak harisnya lenne rajtam.
Csak akkor, ha nem kell sokat kint lennem. De akkor meg nem vastag nejlonharisnyát veszek, hanem simát.
Pl. ha autóval megyünk színházba, vagy majd karácsonykor a szállodai szoba és az étterem között.
Utcára csak vastag thermo harisnya, vagy nadrág.
Biztos hogy nem vagyunk egyformák. Pláne nem a pasik meg a nők.
Tegnap munka után (3-kor) kolléganővel indultunk haza. Én pasiként egy normál farmerban majd szétfagytam, rajta egy 50 DEN körüli harisnya. Nem termo vagy pamut!
Mondtam neki, nem hiszem el hogy nem fáznak a lábai. Azt mondta, pedig nem. Hát mondom, akkor majd kipróbálom én is. :)
17!
Látod? A sok hülye pasi a hiúságának köszönhetően inkább megfagy a szhar farmerjában, mikor bizonyos harisnyák melegebbek a nadrágnál aminek a szárán keresztül is simán felkúszik a hideg levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!