Van itt olyan lány, aki ilyenkor is (vastag) nejlonharisnyával hordja a szoknyát? Vagy ahhoz már túl hideg van?
Igen csak hideg van.
Inkább vastag pamut harisnyát vegyél fel.
4, 20 denes harisnyában úgy fel fogsz fázni előbb-utóbb... később meg nem érted majd, miért van állandó problémád.
80-120 denes harisnyát keress, kérdező, ha ragaszkodsz a klasszikus harisnyához, de a vastag pamutharisnya is tud nőies lenni, egyáltalán nem ördögtől való.
A pamut egyáltalán nem nőies.
Ha pasi hord nejlon harisnyát, arra azt írják általában, hogy vegyen pamutot mert az a férfias.
Most, akkor..?
7-es!
Ne engem sértegess, én csupán idéztem az itt lévő hiúkat.
A nejlonban sem tudom mi a nőies ha sima és nem mintás, akkor férfi is hordhatja ha kényelmes neki.
Azért rohadt gáz, hogy divat kategóriában adott válaszra ömlenek a privátok, hogy mennyire átlátszó a harisnya és mennyire rövid a szoknya.
Srácok, húzzatok át ismerkedés kategóriába, mert ez rohadtul taszító és szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!